BEST Chauffeurs & Logistiek

BEST Chauffeurs & Logistiek

 

BESTChauffeurs & Logistiek is het jongste lid (nr49) in het sponsorcollectief TOP Support, en daar zijn we blij mee.

DE PR-en Sponsorcommissie is blij met de groei in het aantal sponsoren, nadat ook bij de SEJP het aantal leden flink gegroeid is, groeit ook TOP Support gezond door, we hebben momenteel al 49 leden en nr. 50 komt er aan!

Zo blijkt eens te meer dat steeds meer bedrijven Excelsior'31 een warm hart toedragen.

Best is een dynamisch uitzendbureau, gespecialiseerd in het uitzenden en detacheren van chauffeurs en logistiek personeel.
Na jaren lang in de de transport en logistieke branche gewerkt te hebben was het begin 2005 tijd te laten zien dat het beter kan. De managers van uitzendbureau BESTChauffeurs & Logistiek beschikken over veel expertise door de ervaringen die zij hebben opgedaan. Deze expertise zetten zij nu dag in dag uit in om grote en kleine organisaties te helpen bij hun vraag naar chauffeurs en logistiek personeel. Wij zijn een uitzendbureau met een team van ervaren professionals die weten waar het om draait.


BESTChauffeurs & Logistiek heeft zich zelf als doel gesteld zich als uitzendbureau te onderscheiden in persoonlijkheid. Dit komt tot uiting in de manier waarop wij met onze medewerkers omgaan. Wij nemen voor onze medewerkers de tijd om te ontdekken waar hun sterke en zwakkere kanten liggen. Daarnaast nemen we uiteraard ook de tijd voor u als opdrachtgever. Hierdoor kunnen we altijd die medewerker voor u selecteren die past bij uw personeelsvraagstuk van dat moment. Bovendien zijn wij 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar en dat is toch erg handig voor een uitzendbureau in deze dynamische branche. Zo kunnen we u altijd van dienst zijn en lopen ook in het weekend en in de late uurtjes uw goederen op rolletjes.

Wilt u meer info over (en werken bij) BEST kijk hier voor meer info of op http://www.bestgroep.nl/

Kalender icoon dinsdag 4 december 2007 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers