Fieldmanager is trots op zijn ‘tapijt’

Fieldmanager is trots op zijn ‘tapijt’



Mannes Achterkamp (63) is inmiddels al weer een aantal jaren VUT-gerechtigd en vult en groot deel van zijn vrije tijd in een rol van ‘fieldmanager’, op het sportpark De Koerbelt. En dan met name bij Excelsior’31. Samen met zijn vaste ‘maat’ Henk Goorman is ‘Mans van Karro’, zoals hij in Rijssen beter bekend is, bijkans dagelijks te vinden op het sportcomplex.
 Naast het wekelijks ‘lijnen kalken’ van de (in totaal) negen wedstrijdvelden van Excelsior’31 heeft het hoofdveld van de zaterdag hoofdklasser de absolute prioriteit, voor Mannes Achterkamp. Hij is naast vrijwilliger, fervent supporter van Excelsior’31. Achterkamp staat dan ook volledig achter de plannen van de club om op den duur door te stoten naar de nieuw te vormen Topklasse, bij het amateurvoetbal.

Achterkamp: ‘Ik volg ook het amateurvoetbal al jaren op de voet. Ik weet van welk kaliber clubs als De Treffers, Achilles’29, IJsselmeervogels, Quick Boys en dergelijke zijn. Wil je daarom op den duur een rol van betekenis spelen in de Topklasse dan zal er heel wat moeten gebeuren bij alle clubs die het hoogste ambiëren. Je moet je immers wel realiseren dat je dan wel erg dicht tegen het niveau van het betaald voetbal aan zit. Sterker nog, ik denk dat clubs als HHC en IJsselmeervogels, Spakenburg en De Treffers nú al niet zouden misstaan in de Jupiler League.’ 
Kalender icoon vrijdag 11 januari 2008 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers