Koploper Excelsior’31 3 kán niet promoveren !

Koploper Excelsior’31 3 kán niet promoveren !

Excelsior'31 3, koploper van de 1e klasse D, heeft zaterdag - zonder te spelen - de 2e periodetitel, in de 1e klasse B, in de wacht gesleept. Doordat de naaste, nog overgebleven, concurrenten SVI 2 en Go Ahead Kampen 2 in een onderling duel zaterdag gelijk speelden, ging de 2e periodetitel naar Rijssen.

Wanneer het team van trainer Lahdo Baysoy deze lijn door kan trekken is de kans groot dat het promoveert naar de landelijke hoofdklasse, voor reserveteams.

Linkermiddenvelder Giel ten Berge (27), in het dagelijks leven financieel consulent bij de Gemeente Rijssen/Holten: ‘De gemiddelde leeftijd bij het 3e is ongeveer 22 jaar. Wat dat aangaat kunnen we nog jaren vooruit. We zijn natuurlijk nog lang geen kampioen, er wachten ons nog acht loodzware wedstrijden. Waarvan het uitduel tegen SVI 2, aanstaande zaterdag, er één is. Desondanks zou het razend knap zijn als we aan het eind van het seizoen de kampioensschaal omhoog zouden kunnen houden.'

'Wat promotie naar de landelijke hoofdklasse voor reserveteams in houdt weten we eigenlijk niet. Wel is het zeker dat het onmogelijk is dat het 2e en 3e in één dezelfde klasse uit komen, in het district Oost. Mogelijk zal er één van de beide teams bij het district Noord ingedeeld worden. Toevallig heb net gisteren de KNVB daarover een mailtje gestuurd. Ik ben benieuwd naar de reactie..’

Donderdag 14 februari:
Die reactie kwam er, vandaag. het blijkt zo te zijn dat het 3e team niet kán promoveren naar de landelijke reserve hoofdklasse Oost, waar ook het 2e elftal van Excelsior'31 in speelt. Ook promoveren naar diezelfde hoofdklasse Noord is uitgesloten. Op basis van informatie van vice-voorzitter Jan Busscher.

Kalender icoon vrijdag 15 februari 2008 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers