Excelsior'31 futsal bestuurslid Hans van der Stouw trouwt vandaag!

Excelsior'31 futsal bestuurslid Hans van der Stouw trouwt vandaag!

Opbrengst vrijgezellenfeest naar Warchild 
Vandaag treedt Excelsior'31 futsal bestuurslid pr & sponsorzaken Hans Van der Stouw (24) in het huwelijk met Saskia Ooms (23), uit Aadorp. Het gelukkige paar vertrekt dit weekend op huwelijksreis naar Marokko, om precies te zijn naar Agadir. Hans en Saskia leerden elkaar kennen bij uitgaanscentrum Lucky & Co.

Vrienden en familie hadden afgelopen weekend een ludieke actie voor het kersverse paar in petto. Saskia en Hans werden van huis opgehaald, een blinddoek voorgedaan en vervoerd naar onbekende bestemming.

Eenmaal aangekomen op de Rijssense centrummarkt werd het jonge stel achter een verkoopkraam ‘neer gezet’, gevuld met speelgoed en prullaria, die ze ooit tot hun bezit mogen hebben gerekend.

De bedoeling was, zo werd Hans en Saskia duidelijk gemaakt, dat ze al hun 2e hands spulletjes dienden te verkopen, waarbij de opbrengst naar een goed doel zou gaan. Om precies te zijn, Warchild.

Hans van der Stouw, in het dagelijkse leven directeur van Bandwerk Creatieve Communicatie: ‘Aan het eind van de dag hebben we voor 270 euro aan speelgoed en ander materiaal verkocht. Saskia en ik hebben dat bedrag aangevuld tot 300 euro, dat naar Warchild zal gaan…’
Kalender icoon vrijdag 25 april 2008 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers