Burgemeester Koelewijn schiet met scherp op Excelsior’31 jeugdkeeper

Burgemeester Koelewijn schiet met scherp op Excelsior’31 jeugdkeeper

klik hier voor de 63-foto's grote reportage 



Burgemeester Koelewijn kwam dan wel wat langzaam op stoom, maar daarna was élk schot een treffer!

In het kader van de ‘Burgemeesters Penalty Competitie’, van TUB TV, de videoredactie van TC Tubantia, heeft de Rijssense burgemeester Bort Koelewijn een aantal penalties afgevuurd, op Excelsior’31 jeugdkeeper Richard Alberts. Beelden hiervan zijn in de loop van vólgende week te bekijken, op de website van TC Tubantia.



beide acteurs, keeper Richard Alberts en burgemeester Koelewijn
 

De actie van de Burgemeester Penalty Competitie is als volgt: de burgemeester staat in voetbalkleding met oranje shirt (het shirt werd door TC Tubantia verstrekt) op de middenstip bij een plaatselijke voetbalvereniging, in dit geval Excelsior’31, en stelt zichzelf voor.



Burgemeester Koelewijn over zijn E.K. prognoses

Vervolgens vertelt hij hoe hij het EK beleeft. Daarna loopt hij naar het doel, om drie strafschoppen te nemen op een keeper van de gastheer. Twee cameramensen

van TUB TV filmen dit alles en monteren het daarna tot een programma onderdeel van ongeveer 40 seconden, dat deel uitmaakt van een langer programma. De programma's worden uitgezonden via de website www.tctubantia.nl, worden bovendien dagelijks aangekondigd in de speciale EK-bijlage, die tijdens het EK bij TC Tubantia verschijnt.

'Hij was maar een clown...'

Kalender icoon vrijdag 6 juni 2008 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers