Voorlopige selecties futsal bekend, talenten en trainers gezocht ...

Voorlopige selecties futsal bekend, talenten en trainers gezocht ...

Voorlopige selecties futsal Excelsior’31 seizoen 2008/2009 


Naast het 1e en 2e van de zaal, zijn ook de voorlopige selecties bekend van het 3e en 4e futsalteam. Bovendien is André ten Bolscher, vorig seizoen nog speler van het 5e, toegevoegd aan de selectie van het 1e en 2e team. Dit betekent dat deze selectie nu 16 man bevat, waar 1 speler dus nog moet afvallen (deze speler komt in het 3e terecht).

Selectie Excelsior’31 3:
Trainer: vacant
1.         Ferdinand Schulenburg
2.         Erik Baan
3.         Jos Bruggink
4.         Andries slagman (keeper)
5.         Martin Harbers
6.         Rick Rolleman
7.         16e speler van selectie 1/2

Selectie Excelsior’31 4:
Trainer (en speler): Haje Postma

1.         Jan Baan (keeper)
2.         Gerwin Vossebelt
3.         Haje Postma
4.         Harmen v.d. Maat
5.         Jan Voortman
6.         Paul Derksen
7.         NN (speler is benaderd, maar heeft nog bedenktijd)

De selecties van het 1e en 2e zijn gecombineerd tot één groep, waarbij op een later tijdstip de definitieve teams bekend zullen worden gemaakt.

Trainers Excelsior’31 1: Murat Yerlikaya en Marcel Lankamp
Trainer Excelsior’31 2: Jan Beunk
 

Selectie 1 en 2:
1.         Arnoud Baan
2.         Willard Baan (keeper)
3.         Wim Beumer
4.         Cor van Dijke
5.         René Dangremond
6.         Laurens Goosen
7.         Alidus ter Harmsel
8.         Gérald Keizer
9.         Jos Kreijkes
10.        Ruud Kreijkes (keeper)
11.        Robert Kwintenberg
12.        Sander Kwintenberg
13.        Richard Ligtenberg
14.        Maarten Postma
15.        Arsenin Rodriguez
16.        André ten Bolscher

Trainers gezocht
Het zaalvoetbal van Excelsior'31, waarvan het 1e team het komend seizoen uitkomt in de 1e divisie, is nog op zoek naar selectietrainers. De eerste 4 teams, waarvan het 2e en 3e in de 1e klasse spelen, en het 4e in de 2e klasse, zijn selectieteams, waarin de beste spelers van het zaalvoetbal zijn ondergebracht. Voor een aantal selectieteams zijn er inmiddels trainers aangesteld, maar er zijn nog een paar vacatures. De selectieteams van Excelsior'31 trainen 1 keer per week op dinsdagavond, en spelen de thuiswedstrijden op donderdagavond.
Dus ben je prestatiegericht, en vind je het leuk om met mensen om te gaan, dan is dit misschien wel iets voor jou?!Interesse? Neem dan contact op met André Keizer, Technisch Coördinator, per mail naar andre_keizer@hotmail.com of bel voor info 06-21818415.

Talenten gezocht

Het futsal binnen Excelsior’31 is altijd op zoek naar futsallers met een voetbalopleiding. En omdat jeugdfutsal in ons district nog altijd niet mogelijk is, heeft het futsal van Excelsior’31 spelers nodig die hun opleiding op het veld hebben genoten. Bovendien staat de jeugdopleiding van Excelsior’31 hoog aangeschreven, en levert deze jaarlijks veel talenten af. Maar uit deze jeugdopleiding vallen om wat voor reden ook veel jeugdspelers af. Op deze spelers wil het futsal zich richten. En omdat er in de zaal al vanaf 15 jaar in de senioren competitie gespeeld kan worden, is onze vraag aan alle (jeugd)spelers die Excelsior’31 de rug (willen) toekeren omdat bijvoorbeeld de wedstrijd op zaterdag een probleem is: denk er eens over na om in de zaal te gaan voetballen. Een vaste speelavond voor de thuiswedstrijden (op maandag, dinsdag of donderdag), selectietraining op dinsdagavond, en uiteraard een 3e helft. Opgeven kan Mark Esink, per mail naar info@me-advies.nl of bel voor info 06-42115591.



Kalender icoon zaterdag 7 juni 2008 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers