Futsallers naar 5-2 oefenwinst op TFC/Three Musketeers

Futsallers naar 5-2 oefenwinst op TFC/Three Musketeers

De futsallers van Excelsior'31 hebben de eerste oefenwedstrijd van dit seizoen gewonnen. Tegen het eveneens in de 1e divisie E uitkomende TFC/Three Musketeers uit Hengelo werd het - na een 4-1 ruststand uiteindelijk 5-2. Meest opvallende speler aan Excelsior'31 zijde was Laurens Goosen, met 3 doelpunten en 1 assist.

De Excelsior'31-coaches Murat Yerlikaya en Marcel Lankamp waren blij dat de kop er af. Marcel Lankamp vertelt:"Het is na een lange zomerstop altijd maar weer afwachten hoe de spelers er conditioneel voorstaan. Het was dus mooi om te zien dat onze spelers alweer over een hele wedstrijd fitter blijken dan de tegenstander. Bovendien moet ik onze spelers een compliment maken. Iedereen vecht voor elkaar, en we zullen het komend seizoen ook van het collectief moeten hebben."


Toch toont deze wedstrijd nog niet helemaal aan waar Excelsior'31 nu exact staat, want TFC/Three Musketeers bleek niet compleet. Coach Bert-Jan Diphoorn speelde bij de gasten de volledige wedstrijd mee.

Voor Excelsior'31 stond deze wedstrijd vooral in het teken van de bekerwedstrijd tegen de eredivisieploeg FC Sedap uit Vaassen - volgende week donderdag 28 augustus om 20.00 uur in de Reggehal. Voor Excelsior'31 zal dit de eerste echte testcase zijn. FC Sedap is een technisch vaardige ploeg, die vorig seizoen is gepromoveerd naar de eredivisie. In de bekerpoule van Excelsior'31 zit verder ook nog Walk Inn Boys uit Nijkerk, een team dat vorig seizoen als 5e eindigde in de 1e divisie E.

Alles overziend zal het voor Excelsior'31 in deze bekerpoule van 3 teams, waarvan slechts de winnaar doorbekert, een 'heidens' karwei worden om de volgende ronde te bereiken. En dat is lastig voor een christelijke vereniging ;-)

De statistieken:
17. 1-0 Laurens Goosen
21. 2-0 Laurens Goosen
23. 3-0 Arnoud Baan
24. 3-1 TFC
Rust
27. 4-1 René Dangremond
45. 4-2 TFC
48. 5-2 Laurens Goosen

Kalender icoon vrijdag 22 augustus 2008 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers