Excelsior'31 2e elftalspeler Koen Daman in 2e ronde uitgeschakeld bij AB Oost freekick-competitie

Excelsior'31 2e elftalspeler Koen Daman in 2e ronde uitgeschakeld bij AB Oost freekick-competitie

Donderdagavond 9 oktober was het voor Koen Daman een bijzondere avond. De speler van ons tweede mocht meedoen aan de finale van de AB Oost freekick-competitie.

Op zijn schouders lag de last van € 10.000 te winnen voor Excelsior '31. 64 deelnemers uit het hele land hadden zich verzameld in de Grolsch Veste in Enschede, de thuishaven van FC Twente.


Verdeeld over 4 poules: Noord, Oost, Zuid en West moest Koen het in de eerste ronde opnemen tegen Stefan Kieftenbelt, speler van sv Raalte. Na enkele vrije trappen genomen te hebben was het Koen die de bal op 22 meter van het doel de vrije trap raak schoot. De tweede ronde was een feit.

Tegenstander in de tweede ronde was Danny van Laar, speler van ON uit Almelo. De eerste vrije trap van Koen ging in de muur, daarna was het de beurt aan de speler van ON Almelo, hij krulde de bal netjes in de hoek.

Hierdoor kwam Danny van Laar uit in de derde ronde en was het sprookje van Koen Daman afgelopen. Uiteindelijk won Jasper van der Stouw van Olympia '28 deze competitie.

Al met al een mooi evenement georganiseerd door één van onze Top Support sponsoren AB Oost.

Verslag met dank aan Bert Bosschers.
Kalender icoon zaterdag 11 oktober 2008 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers