Oud-Excelsioor Denian Twellaar van de partij bij internationaal D-junioren voetbaltoernooi TVC'28

Oud-Excelsioor Denian Twellaar van de partij bij internationaal D-junioren voetbaltoernooi TVC'28

Denian Twellaar, op deze archieffoto (als 2e jaars E-speler) actief in Excelsior'31 D1, tegen Nunspeet D1.

TUBBERGEN - Dinsdag 21 oktober wordt in Tubbergen een internationaal voetbaltoernooi voor D-junioren gehouden, op het sportpark van voetbalvereniging TVC'28.

Het toernooi voor de lichting van eerstejaars D-junioren (onder 12 jaar, vanaf geboortejaar 1997) wordt voor de 2e keer georganiseerd.

Naast de D-jeugd van TVC'28 nemen diverse betaald voetbalorganisaties uit Nederland, Duitsland, België en Denemarken deel en zal er een gemeentelijk team van de partij zijn. Het toernooi wordt gespeeld op dinsdag 21 oktober op het sportcomplex ‘De grote Moat', in Tubbergen.

FC Twente/Heracles, FC Groningen, FC Zwolle, NEC, FC Utrecht, Bayer 04 Leverkusen en Hertha BSC zijn van de partij. Bovendien is de organisatie er in geslaagd Feyenoord aan de deelnemerslijst toe te voegen, nieuwkomers uit het buitenland zijn KV Mechelen (België) en Randers FC (Denemarken).
Gezien het niveau van de deelnemers belooft het opnieuw een zeer attractief toernooi te worden.

Het toernooi is voor iedereen vrij toegankelijk, de deelnemende teams worden vanaf 9.00 uur welkom geheten. De officiële opening vindt plaats om 09.45 uur waarna de wedstrijden van start gaan om 10.00 uur.

Een fotoreportage van de verrichtingen van o.a. oud-Excelsior'31 speler van FC Twente/Heracles, Denian Twellaar, volgt in de loop van woensdag 22 oktober.   Kalender icoon woensdag 15 oktober 2008 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers