Futsallers Excelsior 31 verliezen van frivool Union

Vrijdag hebben de futsallers van Excelsior met 7-4 verloren van Union uit Nijmegen. Nadat het lang 0-0 bleef, kantelde de wedstrijd snel en was de wedstrijd voor rust al gespeeld.

Doordat de andere ploegen onderin ook allemaal verloren, blijft het erg spannend in de strijd tegen degradatie.

Na de goede resultaten van de laatste weken en het gelijke spel tegen de nummer drie Top Job werd er vooraf gehoopt op een stunt tegen de nummer vier van de ranglijst Union, maar die zat er deze avond niet in.

In de eerste helft kon Excelsior lang mee, zonder zelf echt gevaarlijk te worden. Toen de 0-1 echter in het mandje lag, volgden de tweede en de derde goal snel, zodat de ruststand 0-3 was.

Na rust nam Union wat gas terug, waarna Excelsior toch nog veerkracht toonde. Laurens Goosen maakte de 1-4, maar daarna liepen de gasten snel uit naar 2-7.

Mooiste goal van de avond was van Jos Kreijkes, met een hakbal alias Madjer in zijn beste dagen. In de slotfase scoorden Arnoud Baan en René Dangremond nog twee treffers, maar toen was de wedstrijd al gespeeld.

Volgende week op 19 december speelt Excelsior zijn laatste wedstrijd voor de winterstop, uit tegen middenmoter Diepeveen.

Opstelling Excelsior 31:
Adriaan Averesch (keeper), René Dangremond, Arnoud Baan, Jos Kreijkes, Arsenin Rodriguez, Gerald Keizer, Alidus ter Harmsel, Laurens Goosen
Coach: Marcel Lankamp