Een verslag van een ‘rare’ dag, voor E6…

Een verslag van een ‘rare’ dag, voor E6…



Het was zaterdagochtend een spannende tijd: gaat het voetbal door of niet? We moesten om 11.00 uur voetballen tegen Tubantia, voor het kampioenschap.

Om 09.00 uur was iedereen aanwezig op Excelsior’31, om van een heerlijk ontbijtje te genieten, vóór de wedstrijd. Dit om de spanning een beetje op te bouwen.

Maar helaas, onze wedstrijd werd afgelast. Toen ik om 12.00 uur met Rood Zwart belde, dat tegen onze concurrent Twente Goor moest voetballen, kregen we te horen dat Rood Zwart met maar liefst 4-0 had gewonnen van Twente!

Dat was voor ons een hele grote verrassing! Wij zijn - met 1 wedstrijd minder gespeeld dan Twente Goor - kampioen geworden, op basis van een beter doelgemiddelde.

Maar ja, iedereen was al naar huis toe, bij de leiding van E6 was er op dat moment ‘crisis’. Na vele telefoontjes te hebben gepleegd, hebben we het toch voor elkaar gekregen dat alle spelers om 13.00 uur aanwezig waren, op de Koerbelt, om daar uit handen van jeugdvoorzitter Jan Busscher de oorkonde in ontvangst te nemen.

Uiteraard hoorde daar champagne bij, met gebak én natuurlijk een beker. Er werd door de spelers veel rotzooi gemaakt, in de kantine. De ouders en teamleiding van E6 konden dat na de tijd opruimen, voordat we aan de patat gingen.

Maar ja, de trainer (ik dus) had de jongens toegezegd - als wij kampioen zouden worden - dat ik met kleren en al onder de douche zou gaan.

Dat is dus ook gebeurd…

Volgend jaar wacht ons een zwaardere competitie, want dan gaan we van de 4e klasse naar de 3e klasse.

Wij als leiding van E6, doen er alles aan om het de tegenstander moeilijk te maken.

Voor de rest wensen wij iedereen van Excelsior’31 prettige feestdagen en een gelukkig 2009.

 

Met de hartelijke groeten,
Johnny Peeters
Mannes ter Stal
Hans Jansen

Excelsior’31 E6.
Kalender icoon maandag 15 december 2008 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers