Roep om kunstgras steeds luider bij Excelsior

Roep om kunstgras steeds luider bij Excelsior

ENTER/RIJSSEN – Dat de nood hoog is, mag algemeen bekend zijn. Maar dat Excelsior’31 aanvoerder Peter Scheppink, herstellend van een bovenbeenblessure, donderdagavond ‘wedstrijdklaar’ gemaakt moest worden op de kunstgrasmat van Enter Vooruit, is wel het toppunt.

Naar de mening van Excelsior’s hersteltrainer Christiaan Pijffers. Immers, de eigen trainingaccommodatie, op het sportpark De Koerbelt, was keihard bevroren en onbespeelbaar.

Terwijl de selectie van Excelsior’31 de laatste training, ter voorbereiding op het (uit)duel tegen SC Genemuiden, afwerkte in het gymlokaal van scholengemeenschap Reggesteyn, onderwierp Pijffers Scheppink aan een laatste, serieuze inspanning, om te zien of de boomlange verdediger inzetbaar is, in het belangrijke uitduel, tegen SC Genemuiden.

Pijffers: ‘We mogen Enter Vooruit dankbaar zijn dat we gebruik konden maken van hun kunstgrasveld, maar het leedvermaak bij de die-hard Enternaren, langs de lijn, was groot. Ik heb heel wat schampere opmerkingen over me heen gekregen. Daar moet je dan maar de humor van in zien. Maar, leuk is anders! Het is in feite onvoorstelbaar dat een club als Excelsior’31, met 1500 leden, nog steeds géén kunstgrasvelden ter beschikking heeft!’


Kalender icoon vrijdag 30 januari 2009 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers