Bestuur Excelsior maakt pas op de plaats

Bestuur Excelsior maakt pas op de plaats

Bron: klik hier

RIJSSEN - Een bestuur nieuwe stijl komt er voorlopig niet, bij voetbalclub Excelsior'31. Dat werd gisteravond besloten in de ledenvergadering.

Tot september blijft er een achtkoppige leiding. Dan zal de kwestie opnieuw aan de leden worden voorgelegd.

Een nieuw bestuur zou moeten bestaan uit slechts vijf leden, die ieder verantwoordelijkheid zouden moeten dragen voor meerdere portefeuilles.

Twee bestuursleden hebben al te kennen gegeven niet beschikbaar te zijn voor een bestuur nieuwe stijl. Voorzitter Lamber Voortman heeft aangegeven dat hij tussen nu en twee maanden duidelijkheid verschaft over zijn positie.

Excelsior'31 wil, volgens Voortman, alleen het veld binnen de atletiekbaan opgeven als de club er twee kunstgrasvelden voor in de plaats krijgt en doet daarvoor een beroep op de gemeente.

De velden kosten samen pakweg zeven ton, maar de gemeente houdt vooralsnog de hand op de knip.

(einde bericht)

p.s. een uitgebreid verslag van deze ledenvergadering leest u in het eerstvolgende nummer, van clubmagazine 'De Mors'. Deze verschijnt in de 2e week van april a.s. 

Bovendien wordt er nader ingegaan over het hoe en waarom eerst over 18 maanden nader ingegaan kan worden op de ambitieuze plannen van de beleidscommissie, de problemen bij het vinden van kapabel kader e.d...
 
Kalender icoon donderdag 26 februari 2009 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers