Penaltyserie doet Excelsior de das om

Penaltyserie doet Excelsior de das om

KAMPEN – Excelsior’31 is dinsdagavond door Go Ahead Kampen uitgeschakeld, in de 1/8 finale van de KNVB districtbeker, op penalties.

Voor rust waren de betere doelkansen voor de thuisploeg en had Excelsior'31 het aan een weergaloze keeper Fernandez Hesselink te danken dat men ongeschonden de rust haalde.

Na  rust waren de rollen bepaald omgekeerd, was Excelsior’31 oppermachtig en kreeg het een serie 100% kansen.  

Zowel Go Ahead Kampen als de bezoekers wisten echter in de reguliere 90 minuten niet tot scoren te komen, waardoor penalties uitsluitsel moesten geven.

Bij Go Ahead Kampen was men een stuk efficiënter en had men aan 4 penalties genoeg om Excelsior’31 op de knieën te krijgen.

Voor Excelsior’31 misten Jolf Stel en Gerald Janssen. Saillant detail: het aanvalsduo, zaterdag nog hoogstpersoonlijk verantwoordelijk voor de ‘winnende’ treffer, tegen koploper Harkemase Boys.

Om zich te kwalificeren voor deelname aan de ‘grote’ KNVB beker zal Excelsior’31 nu bij de eerste vijf, op de ranglijst, moeten eindigen.

Opstelling Excelsior’31:
Fernandez Hesselink, Smids, Zwollo, Scheppink, Beltman, Rob ten Hove, Brugge,. Boksebeld, Hoekstra (54. Stegeman (A1), Stel en Janssen

Scheidsrechter: dhr. Makkinga (Wierden)
Toeschouwers: 300

Gele kaart: Da Silva (GAK)
Kalender icoon woensdag 18 maart 2009 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers