Excelsior 4 futsal kampioen!

Excelsior 4 futsal kampioen!

Het 4e futsalteam is deze week kampioen geworden in de 2e klasse F. Concurrent FV United Enschede 2 liet deze week in haar laatste wedstrijd twee punten liggen. Hierdoor kunnen zij het 4e niet meer achterhalen.
 
Door het gelijkspel van FV United Enschede 2, werd de "derby" van gisteren; Excelsior 5 - Excelsior 4 gespeeld om des keizers baard, waar men er in een eerder stadium vanuit ging dat dit de kampioenswedstrijd zou zijn voor het 4e. Toch streden beide teams om de overwinning, wat ook te zien was in een aantal felle duels. 
 
Waar het 4e (sinds september vorig jaar ongeslagen) niet het niveau haalde van de laatste weken, deed het 5e juist het omgekeerde. Het 5e heeft de laatste weken door slordig spel een aantal nederlagen geleden (waardoor zij geen zicht meer hadden op het kampioenschap) maar lieten gisteravond weer ouderwets goed voetbal zien. Met name Willem Wolterink was op dreef en had een belangrijk aandeel in de terrechte 5-3 zege van het 5e.
 
Keeper Jan Baan van het 4e was wel erg zelfkritisch... ''Dat we vanavond verliezen komt door mij". Hij vervolgt... "Het gaat dit seizoen opzich wel lekker, maar vanavond speelde ik mijn slechtste wedstrijd van het seizoen, gelukkig dat het er eigenlijk niet meer omging"...... " Over 3 weken in de bekerfinale sta ik er wel weer", klinkt het lacherig!
 
Noteer nu alvast in uw agenda: 
 
DONDERDAG 14 MEI 20:30-21:30
BEKERFINALE IN DE REGGEHAL:
Excelsior'31 4 - FV United Enschede 1
Kalender icoon vrijdag 24 april 2009 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers