Aanvoerder Alidus ter Harmsel neemt zaalvoetballers Excelsior op sleeptouw.

Aanvoerder Alidus ter Harmsel neemt zaalvoetballers Excelsior op sleeptouw.

Vrijdagavond 24 april hebben de zaalvoetballers van Excelsior met 6-3 gewonnen van Diepenveen uit Deventer. Met nog twee wedstrijden te gaan is Excelsior nu veilig en zal het ook volgend jaar actief zijn in de Eerste Divisie. Nadat de eerste vijf wedstrijden werden verloren, is dit een fantastische prestatie. De rust bewaren, een reële spelopvatting en een goede teamspirit bij zowel spelers als begeleiding heeft geleid tot dit succes. Zo speelden Arnaud Baan en Rene Dangremond eerst vrijdagavond deze wedstrijd om pas daarna naar een bruiloft c.q. verjaardag te gaan.

De wedstrijd tegen Diepeveen werd gespeeld in de vertrouwde Reggehal, toch echt de thuishaven van Excelsior. De thuisploeg begon fanatiek aan de wedstrijd. Jos Kreijkes was het die de score opende uit een snelle uitval. Uit een man-meer-situatie was het Alidus ter Harmsel die de 2-0 ruststand op het bord bracht. Dat deze aanvoerder werkelijk elke steen, paal en plank kent van de Reggehal werd deze avond erg duidelijk. Hij was zeer nadrukkelijk aanwezig en scoorde twee treffers op belangrijke momenten. Nadat Arnaud Baan de 3-0 had gescoord, zette Diepenveen druk. Na de 3-1 scoorde Alidus ter Harmsel direct de 4-1 en was het duel beslist. Na een knappe goal van Arsenin Rodriguez, kon Gerald Keizer na een goede loopactie de 6-1 aantekenen. Dat Diepenveen toch een middenmoter is, lieten ze in de slotfase zien, zodat de eindstand 6-3 was. De zaalvoetballers komen nog twee keer in actie, waaronder nog een keer thuis op 8 mei tegen de Drie Musketeers uit Hengelo.


Scoreverloop:

1-0    Jos Kreijkes
2-0    Alidus ter Harmsel

Rust:
3-0 Arnaud Baan
3-1 Diepenveen
4-1 Alidus ter Harmsel
5-1 Arsenin Rodriquez
6-1 Gerald Keizer
6-2 Diepenveen
6-3 Diepenveen


Opstelling Excelsior’31:
Ruud Kreijkes (keeper), Arnoud Baan, Jos Kreijkes, Arsenin Rodriguez, Gerald Keizer, Laurens Goosen, Rene Dangremond, Alidus Ter Harmsel
Coach: Marcel Lankamp, Murat Yerlikaya


Kalender icoon zaterdag 25 april 2009 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers