Excelsior wint van Nederlands militair elftal

Excelsior wint van Nederlands militair elftal

Een elftal dat samengesteld is met spelers van verschillende teams heeft vanavond, dinsdag 28 april, met 3-0 gewonnen van het Nederlands militair elftal.

De wedstrijd die onder leiding stond van de heer Meilink was een sportieve wedstrijd.
Als gastspeler deed aan Excelsior '31 kant Patrick Verdouw mee, Patrick speelt momenteel voor de beloften van Vitesse. Ook Arnoud Baan mocht zijn vaardigheden laten zien. Arnoud is speler van het 4e en speelt in de zaal voor het eerste van Excelsior '31. Daarnaast deden er enkele spelers van A1 mee. Eén van die spelers Marco Stegeman had een goede kans om de 1-0 aan te tekenen, na goed voorbereidend werk van Maarten Smit.

Net voor de rust kwam de 1-0 tot stand door een mooi genomen vrije trap van Stef Lamberink.
Na rust scoorde gastspeler Patrick Verdouw de 2-0, van rechts naar binnengekomen en met links uithalen.
De 3-0 was een rommelgoal van Amanuel Isa.

Opstelling Excelsior '31:
Dominic van Hoof, John van Pijkeren, Stef Lamberin, Jarno Beltman, Lourens Smids, Arnoud Baan (Gerald ten Hove), Amanuel Isa, Bas Boksebeld, Patrick Verdouw, Marco Stegeman (Björn Calkhoven), Maarten Smit (Dylan Siemerink)

Opstelling Nederlands militair elftal:
Vendrig (Heerink), Heesakkers (Seymonson), De Nijs, Sturmans, Den Hartogh (speler van Lienden), Poll (speler van Rohda Raalte), Vrielink (Westrik speler van Berkum), Beurskens, Banda, Baakman, Kessely (Bouchiba)

Kalender icoon dinsdag 28 april 2009 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers