Dennis kijkt terug op het afgelopen seizoen

Dennis kijkt terug op het afgelopen seizoen

Een veel bewogen seizoen, waarin we gewoon niet gedaan hebben wat we moesten doen: eindigen bij de eerste 4!! 
Sterker nog, we hebben zelfs heel lang gespeeld tegen degradatie.
Kortom een teleurstellend seizoen voor iedereen.

Nu de competitie voorbij is zullen we eens goed moeten kijken wat we anders moeten doen om volgend seizoen de topklasse (als die er komt) te bereiken. Een verloren seizoen zoals dat wordt beschreven door sommigen is het wat mij betreft in geen geval geweest. Er zijn voor zowel de spelers, de club maar ook voor mij als trainer veel leermomenten geweest en daar zullen we onze winst voor volgend seizoen uit moeten halen. 

Dit seizoen zijn er zeker oorzaken aan te wijzen waardoor het allemaal wat moeilijker ging. Neem bijvoorbeeld de vele langdurige geblesseerden waardoor het bouwen aan een ‘vast’ team en -patronen bemoeilijkt werd. Daarnaast hebben een aantal spelers zoveel pech gehad met blessures, waardoor ze nog niet eens een kwart van het beoogde aantal speelminuten hebben gehaald.

In mijn optiek mogen we niet alles op dit soort argumenten gooien. We zullen ook kritisch naar onszelf moeten kijken. Een feit is dat we dit seizoen meer wedstrijden hebben meegemaakt dat we ‘te weinig’ hebben gekregen dan andersom maar daar ben je altijd zelf nog bij. “ Geluk dwing je af ”!!

We hebben dit seizoen wedstrijden gespeeld waarin we niet thuis gaven en daardoor heel simpel naar de slachtbank werden geleid; dat mag op hoofdklasse nivo niet gebeuren. Als je mee wil spelen om de bovenste plaatsen, dan zal je onvoorwaardelijk elke wedstrijd 100% moeten gaan en daarnaast degelijk, geconcentreerd en vooral ook slim moeten spelen. Een aantal mooie aandachtspunten voor het nieuwe seizoen. 

We wachten af hoe de selectie van volgend seizoen er in zijn geheel uit komt te zien en beginnen dan weer met een schone lei. Nieuwe ronden nieuwe kansen. 

Rest mij nog de supporters die de ploeg altijd zijn blijven steunen (en dat zijn er genoeg) te bedanken voor hun support. Er zijn bij elke club kritische mensen die hun mening in negatieve zin willen doordrijven, maar dat weegt niet op tegen de positieve supporters die als het moet zeer kritisch zijn maar aan de andere kant ook in positieve zin hun mening ventileren. En natuurlijk willen we als selectie alle andere mensen binnen de club ook bedanken voor al hun diensten en inzet.

We proberen een klein beetje terug te doen door op vrijdag 29 mei, tijdens de feestavond van de supporters vereniging, alle aanwezigen van een drankje en een hapje te voorzien. Dus wil je nu eens een keer de technische staf of spelers voor jou meters laten maken dan is dit de kans. 

Voor de mensen die wij niet weer spreken, alvast een hele fijne vakantie toegewenst en met frisse moed en een schone lei op naar het nieuwe seizoen. Kalender icoon zondag 10 mei 2009 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers