Werk aan de winkel bij Excelsior

Werk aan de winkel bij Excelsior

Klik hier voor een overzicht van een aantal verrichte werkzaamheden, op het sportcomplex De Koerbelt. Om dit kunnen bekijken hebt u een Adobe flashplayer nodig, deze is hier gratis en vrij van rechten (veilig) te downloaden. Klik hier voor een slideshow van de verwijdering van de toplaag van het hoofdveld, van enkele weken terug...



RIJSSEN – Waar menig club in de regio na afloop van het voetbalseizoen doodleuk het sportpark sluit – en niet zelden eerst begin augustus de poorten weer opent – is er bij Excelsior’31 dagelijks volop bedrijvigheid. 

Zo is recentelijk de bovenlaag van het hoofdveld verwijderd en opnieuw ingezaaid. Door de ultiem gunstige weersomstandigheden ligt de ‘mat’ er momenteel bij als nóóit tevoren! Bovendien is door de Gemeente Rijssen de omheining, rond het hoofdveld, verwijderd. Top Supportlid Haverslag heeft inmiddels al weer een nieuwe geplaatst. 

Daarnaast heeft Ten Brinke de afgelopen week de bovenste laag van de (grazen) omheining rond veld 4 (‘De Kuip’) verwijderd. Vrijwilligers hebben vanavond een begin gemaakt, met de bestrating van een heus tegelpad, rond datzelfde veld 4. 

Tenslotte is vanavond het eerste deel van de kantinevloer ‘in de was’ gezet, woensdagavond volgt de andere helft. Dan hebben we het nog niet eens over tal van commissies, bij Excelsior31, die momenteel de laatste hand leggen aan de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen.

Of dat nu is met de realisatie van de presentatiegids, of het zoeken van kader, bij de diverse jeugd- en seniorenteams.
 

U ziet het: er is volop werk aan de winkel, bij Excelsior’31.

Vrijwilligers zijn bovendien altijd van harte welkom!
     Kalender icoon dinsdag 16 juni 2009 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers