Bekerduel A1 tegen Helios afgelast vanwege sterfgeval 12-jarige jeugdspeler Helios

Bekerduel A1 tegen Helios afgelast vanwege sterfgeval 12-jarige jeugdspeler Helios

De (beker)wedstrijd Excelsior’31 A1 – Helios A1 gaat in verband met een sterfgeval van een jeugdlid van Helios NIET door. 

Langs deze weg betonen wij ons medeleven met de familie en nabestaanden van de overledene.

(bron: website Helios)
In memoriam: Calvin Huijsman
Vrijdagavond 28 augustus j.l. bereikte ons het afschuwelijke bericht dat ons jeugdlid Calvin Huijsman op 12-jarige leeftijd door een verkeersongeval om het leven is gekomen.

Calvin was bijna 6 jaar lid van Helios, dit seizoen als speler van Helios D2. Met zijn humor was hij degene die voor een goeie sfeer wist te zorgen in de teams waarin hij de afgelopen jaren speelde.

Daarmee was hij voor zijn medespelers, leiders en trainers een zeer geliefde teamgenoot. Als voetballer had Calvin het in zich om met enige regelmaat als motor te fungeren van het team, vooropgaand in de (wed)strijd.

Daarbij werd hij zo vaak als mogelijk ondersteund door zijn ouders. We houden Calvin in herinnering als een vrolijke en levendige jongen.
 Bestuur, kader en leden van Helios wensen Stefan, Esther en Justin en verdere familie heel veel kracht en sterkte bij het verwerken van dit enorme verlies.  

Er is een condoleanceregister geopend waar je reacties en steunbetuigingen kwijt kunt.
Kalender icoon zaterdag 29 augustus 2009 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers