Zaalvoetbal: Arnoud Baan onbetwiste uitblinker in bekerduel tegen 't Hoekje

Zaalvoetbal: Arnoud Baan onbetwiste uitblinker in bekerduel tegen 't Hoekje

Maandagavond hebben de zaalvoetballers van Excelsior’31 met 5-2 gewonnen van ’t Hoekje uit Oldenzaal. Na een eerdere nederlaag met 4-1 van De Tegenpartij doet Excelsior weer helemaal mee in hun poule en maken ze bij winst tegen Ruurlo een goede kans op de volgende ronde, in de strijd om de beker.  

In de vertrouwde Reggehal was het echter ’t Hoekje dat fel van leer trok en vrij snel op een 0-2 voorsprong kwam.  Door een goed geplaatste vrije trap van Jos Kreijkes was de aansluiting er weer. Daarna was het een one-men show van Arnoud Baan, die momenteel ook furore maakt op het veld.  

De mooiste van de avond was de 3-2, waarbij Baan vanaf rechts naar binnentrok en met zijn linkerbeen snoeihard uithaalde in de bovenhoek, waarna het bekende vingertje de lucht in kon.  

’t Hoekje probeerde het nog met harde schoten uit de tweede lijn, maar keeper Ruud Kreijkes bleek andermaal een betrouwbare sluitpost. 

’t Hoekje, dat afgelopen seizoen is gedegradeerd is uit de eredivisie, had slechts een wissel, waardoor ze niet meer echt konden aandringen.
 

In de slotfase was het Gerald Keizer die Arnoud Baan nog twee goede kansen bood, die deze beide koel afrondde.  

Komende vrijdag speelt Excelsior de eerste thuiswedstrijd in de Eerste Divise in de Reggehal om 20.00 uur. Tegenstander is dan Robur et Velocitas uit Apeldoorn.  

Vorig jaar was deze ploeg een sterke middenmoter en verloor Excelsior met 7-5 na een 5-0 achterstand na een kwartier spelen.  

Scoreverloop:
0-1 Hoekje
0-2 Hoekje
1-2 Jos Kreijkes
2-2 Arnoud Baan 
Rust
3-2 Arnoud Baan
4-2 Arnoud Baan
5-2 Arnoud Baan 

Opstelling Excelsior'31:
Ruud Kreijkes (keeper), Arnoud Baan, Jos Kreijkes, Arsenin Rodriguez, Gerald Keizer, Alidus ter Harmsel, John Lubbers

C
oach: Murat Yerlikaya Kalender icoon dinsdag 8 september 2009 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers