Primeur voor Excelsior

Primeur voor Excelsior

RIJSSEN - In navolging van FC Twente kan Excelsior'31 sinds kort ook gebruik maken van de nieuwste techniek op het gebied van wedstrijdbespreking en –analyse, het interactieve whiteboard van Heutink ICT.  

Een en ander is mogelijk gemaakt door G.J. van Losser Beheer B.V.  

De Technische Commissie en Technische staf van Excelsior’31 is verguld met deze geweldige ontwikkeling, om de club op een hoger niveau te brengen. 

Excelsior’31 Technische Commissielid Gerrit Voortman: ‘Het interactieve whiteboard is absoluut een doorbraak op het gebied van wedstrijdbespreking en –analyse. De trainer kan bijvoorbeeld gebruik maken van wedstrijdbeelden, wanneer die beschikbaar zijn.

Daarnaast kan hij allerlei tactische spelsituaties uitleggen en uitbeelden, door bijvoorbeeld looplijnen aan te geven. Zaken als 'wat te doen bij balverlies', ‘knijpen’ en dergelijke kunnen daarbij prima gevisualiseerd worden.’

 

Bron: Heutink ICT
Interactieve whiteboards zijn niet alleen in trek in het onderwijs. Ook andere branches hebben hun ogen geopend voor de vele mogelijkheden van de digitale borden. Zo ook FC Twente!  

Vanaf dit seizoen werkt ook Steve McLaren met het HD-bord van Heutink ICT.  Op het trainingscentrum en in de GrolschVeste zijn HD-borden gemonteerd om wedstrijdbesprekingen en -analyses beter te laten verlopen.  Bovendien kunnen eerdere analyses met een druk op de knop weer bekeken worden.  

Naast FC Twente werken ook diverse amateurclubs in (Oost-) Nederland met het HD-bord van Heutink ICT. Kalender icoon woensdag 30 september 2009 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers