Van de bestuurstafel...

Van de bestuurstafel...

Het bestuur heeft de afgelopen periode een aantal keer vergaderd. Hier kunt u een aantal van de belangrijkste onderwerpen lezen. 

Nieuwbouw
De Projectgroep Accommodatie krijgt fiat van het bestuur voor het opstarten van de noodzakelijke procedures t.b.v. de nieuwbouw. Deze bestaan o.a. uit een quickscan, wijzigen bestemmingsplan, verkennend bodemonderzoek, etc. Daarnaast start de projectgroep met het werven van gelden  onder onze leden en sponsoren t.b.v. de nieuwbouw.  

Contributie
De contributie wordt verhoogd, m.i.v. 1 oktober 2009, met € 1,25 per maand voor spelende leden, en met € 0,70 per maand voor niet-spelende leden. Dit is bekrachtigd door de ledenvergadering op 30 september jl.

Glas op het terras
De voetbalbond KNVB heeft om veiligheidsredenen het gebruik van alcohol langs de velden aan banden gelegd. Elk weekeinde controleren anonieme waarnemers steekproefsgewijs of de amateurclubs zich aan die ordemaatregel houden. Alcohol mag tijdens de wedstrijden alleen worden gebruikt in de kantines.

Uitsluitend verenigingen die een gemeentelijke vergunning voor een terras hebben, mogen ook daar bier verkopen. In plastic glazen. De straffen die hiervoor opgelegd worden kunnen oplopen tot 500 euro boete, drie winstpunten in mindering en een wedstrijd zonder publiek.

Dit heeft voor Excelsior'31 de volgende consequenties:
Vanaf heden mag er dus onder geen enkele voorwaarde drank mee worden genomen vanuit de kantine naar het terras
tijdens de wedstrijd van het 1e elftal. Dit geldt niet alleen voor alcoholische dranken, maar ook voor alles wat in glas verpakt is, dus ook colaflesjes zijn verboden.

Het Excelsior'31-bestuur beraadt zich de komende tijd op mogelijke oplossingen in overleg met KNVB en achterban.

Maar tot er een oplossing is blijft het nuttigen van drank in glas op het terras van het clubhuis verboden tijdens de wedstrijd van ons 1e elftal.

We hopen op ieders begrip, en bovendien hopen we dat iedereen zich eraan houdt
, zodat eventuele sancties niet nodig zijn.           

Kleding
Met Nike is een nieuw leasecontract afgesloten voor de teamkleding. De oude kleding gaat naar goede doelen. Tot op heden zijn deze goede doelen: Stichting Jeugdteam Zuid Afrika, Ghana en de Stichting Oost-Europa.
           

Afscheid
Voor het afscheid nemen van spelers, vrijwilligers of bestuursleden zijn richtlijnen opgesteld. Spelers van het 1e die afscheid nemen krijgen een VVV-bon en een bos bloemen, en wanneer ze minimaal 4 seizoenen bij Excelsior'31 hebben gespeeld ook een ingelijst shirt. Commissies hebben de mogelijkheid om vrijwilligers die minimaal 3 jaar actief zijn geweest een VVV-bon te schenken.

Aftredende en niet herkiesbare bestuursleden krijgen tijdens de jaarvergadering een bos bloemen en een pen met inscriptie Excelsior’31. Voor bestuursleden die niet aanwezig zijn, wordt dit nabezorgd. 
           

Kleedkamers
Geconstateerd is dat er vaak licht blijft branden in de kleedkamers, en het bovendien erg moeilijk schijnt te zijn om de kleedkamers schoon achter te laten. Het bestuur wil graag benadrukken dat het schoon achterlaten van de kleedkamers een verantwoordelijkheid is van alle teams, waarbij hier de komende tijd extra op zal worden toegezien.  

We willen iedereen vragen hierin zijn verantwoordelijkheid te nemen, want niemand vindt het prettig om zich in een zwijnenstal om te kleden, terwijl er bovendien hierna nog vrijwilligers mee aan de slag moeten om het allemaal weer schoon te krijgen.
Kalender icoon woensdag 21 oktober 2009 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers