Top Supportlid 'De Voskamp Groep' steekt Excelsior'31 D1 en C1 volledig in het nieuw

Top Supportlid 'De Voskamp Groep' steekt Excelsior'31 D1 en C1 volledig in het nieuw

Warm aanbevolen:

Top Supportlid de Voskamp Groep



De Voskamp Groep is een landelijk opererende groothandel, voor bouw en industrie. Vanuit 9 vestigingen, in verschillende regio's, wordt een uitgebreid assortiment  bouwbenodigdheden aangeboden zoals gereedschappen, kitten en lijmen, ijzerwaren, ankerwerk, bouwmachines, bevestigingsmiddelen, bouwkeetartikelen en schoonmaakartikelen.
 

De ervaren specialisten adviseren u graag bij de keuze van het juiste gereedschap voor elke klus.  Naast het voordeel van een breed pakket  levert de Voskamp Groep, op basis van een uitgekiend logistiek concept (binnen 24 uur!), met eigen transport.

De afzonderlijke  vestigingen hebben elk eigen specialistische projectafdelingen. 

Door onderlinge samenwerking worden relaties vakkundig geadviseerd op het gebied van  projecten inzake hang- en sluitwerk, renovatie en restauratie, persoonlijke beschermingsmiddelen en bedrijfskleding.

Divisies Naast het bouw- en industriecluster heeft de Voskamp Groep een viertal zelfstandige divisies die gespecialiseerd zijn in een breed pakket van produkten en diensten op het gebied van:

(1) Aluminium
(2) Beveiliging
(3) Deurtechniek
(4) Industrietechniek.  

Onlangs heeft de Groep het Soester beveiligingsbedrijf EMKA BV overgenomen, ter versterking van de marktpositie in het westen van het land.

De Voskamp Groep heeft circa 260 werknemers in dienst die dagelijks met veel enthousiasme en inzet onze relaties van vakwerk voorzien.


Onder het motto: ‘Wie de jeugd heeft, heeft de toekomst’ sponsort de Voskamp Groep vanaf dit seizoen ook de Excelsior’31 jeugd selectie-elftallen D1 en C1.


Kalender icoon maandag 2 november 2009 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers