Sinterklaas bezoekt ook dit jaar Excelsior’31

Sinterklaas bezoekt ook dit jaar Excelsior’31

RIJSSEN – De Activiteitencommissie van Excelsior’31 organiseert ook dit jaar een Sinterklaasfeest voor de spelers F1, F2, F3 en die van de EK en WK poules, van de Stichting Excelsior’31 Jeugd Promoting Minicompetitie.



Een en ander vindt (voor de 3e achtereenvolgende keer) plaats op vrijdag 27 november bij Sandton Hotel Rijsserberg, Burgemeester Knottenbeltlaan 77 in Rijssen. Bekijk hier de promo van het Sandton Hotel Rijsserberg.

Voor de spelers van de EK poule is het Sinterklaasfeest van 18.00- tot 19.00 uur. Kinderen dienen om 17.45 uur aanwezig te zijn en worden opgevangen (en na afloop weer afgeleverd) bij de achteringang van het hotel, door de teamleider/begeleider.

Voor de spelers van de WK poule (plús F1, F2 en F3) is het Sinterklaasfeest van 19.30- tot 20.30 uur. Kinderen dienen om 19.00 uur aanwezig te zijn en worden opgevangen (en na afloop weer afgeleverd) bij de achteringang van het hotel, door de teamleider/begeleider.

Vorige week vrijdag zijn in de postbakjes van de diverse F-teams de opgaveformulieren gedeponeerd. Deze zijn inmiddels ongetwijfeld al door de teamleiders uitgedeeld aan de spelers…

Jullie opgave dient uiterlijk maandag 16 november retour te zijn bij de teamleider.

Kalender icoon donderdag 5 november 2009 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers