Jan Veeneklaas méér dan verzorger van Excelsior'31 B3...

Jan Veeneklaas méér dan verzorger van Excelsior'31 B3...

foto: zeg niet dat Jan Veeneklaas geen kijk op voetbal heeft: hij bestempelde voor aanvang van het seizoen Niek Davina reeds tot zijn grote held. Wie durft Jan tegen te spreken? 

Verzorger Excelsior’31 B3 scoutte Niek Davina reeds in 2006
(verslag en foto's: Gerrit ten Hove)
RIJSSEN – Wat weinigen weten is dat Jan Veeneklaas, verzorger van Excelsior’31 B3, Niek Davina reeds in een vroeg stadium gescout heeft.

Om precies te zijn in 2006, bij een oefenwedstrijd van FC Twente A1, tegen het 1e elftal van Excelsior’31, destijds nog met cracks als Peter Scheppink, Jarno Beltman, Vicente Fernandez Hesselink, Maarten Dangremond, Björn Calkhoven etc.



Niek Davina, op de foto met FC Twente A1; onderste rij, 2e van rechts, naast huidig Excelsior B3 voetballer Bart ten Hove, (uiterst rechts).

Een historische foto. Jan Veeneklaas staat er (helaas) niet op want die was als een speer in donker Afrika onderweg naar het Excelsior’31 bestuur om ze te tippen over Davina...
 

De kampioenswedstrijd tegen ATC'65
Verzorger Jan Veeneklaas - van Excelsior'31 B3 - toog vanochtend met trainer (en zwager) Mannes Koers, grens Egbert Paalman en de kornuiten van B3 naar Hengelo (O) voor slechts één missie: het behalen van de titel.



Helaas ging de ‘cup met de grote oren’ naar de tegenpartij, ATC’65. Tot de datum van 5 december was Excelsior’31 B3 ongeslagen, maar juist op deze dag werden in de kampioenswedstrijd tegen ATC’65 geen cadeaus weggegeven en werd er verloren.



Jan Veneklaas, met zijn team, bleef sportief en vierde het feestje toen maar met ATC’65. Jan Veneklaas heeft – ook dit seizoen - zijn taken als verzorger en assistent leider van Excelsior’31 B3 geweldig uitgevoerd en daarom de beker dubbel en dwars verdiend.

Mans Koers (leider) en Egbert Paalman hadden het zonder de hulp van Jan Veeneklaas nooit zover geschopt.

 

Excelsior’31 B3 wil er dan ook graag een vervolg aan geven en zou het jammer vinden wanneer Jan Veeneklaas bij het 1e van Excelsior’31 of bij zijn andere liefde (Ajax) een contract als verzorger zou tekenen. 

Jan: namens het hele team ontzettend bedankt voor de goede zorgen en het nodige commentaar en gezang… 
Kalender icoon zaterdag 5 december 2009 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers