Nipt verlies voor zaalvoetballers Excelsior'31 (3-4)

Nipt verlies voor zaalvoetballers Excelsior'31 (3-4)

Vrijdagavond hebben de futsallers van Excelsior met 3-4 verloren van Ewijk. Na een gelijkopgaande wedstrijd en een ruststand van 2-2 moest Excelsior in de slotfase toch het hoofd buigen en liep het tegen de tweede nederlaag van deze week met een doelpunt verschil aan. Een behoorlijke domper voor de mannen van coach Yerlikaya.

Na de 1-0 een nederlaag eerder deze week tegen medekoploper Club Hac, begon Excelsior met revanche gevoelens aan deze wedstrijd. Het kwam dan ook op voorsprong dan wie anders dan John Lubbers na een mooie combinatie met Arsenin Rodriguez. 

De tegenstander speelde het zelfde spel als Excelsior met een gesloten verdediging en een gedegen opbouw. Hierdoor ontstond een soort wedstrijd, waarbij het maken van fouten dodelijk was. Het was Arsenin Rodriguez die na een mooie pass van Agassi de 2-1 op het bord bracht. Ewijk maakte echter supersnel gelijk, waardoor er met een gelijke stand gerust werd.

Strijdplan na de rust was om iets meer druk te zetten op de tegenstander, omdat het gevoel er was dat Excelsior de bovenliggende partij was. Dit kwam echter niet uit de verf en het spel werd na de rust minder en minder en ook de inspiratie leek te verdwijnen. De 2-3 kon dan ook niet uitblijven en was snel een feit.

Excelsior rechtte hierna echter de rug en het was Arsenin Rodriguez, die deze avond met afstand de beste man was aan de zijde van de thuisploeg, die de 3-3 aantekende. Hierna mocht je verwachten dat er stormachtig gejaagd zou worden op de overwinning, maar niets bleek minder waar.

De wedstrijd van woensdag begon zijn tol te eisen en Excelsior kon het allemaal niet meer belopen. Hier profiteerde Ewijk nog een keer van en dit bleek de genadeklap voor Excelsior, wat hierdoor de eerste week van 2010 twee nederlagen mag noteren met een doelpunt verschil.

Komende woensdag speelt Excelsior wederom, ditmaal een uitwedstrijd tegen Walk Inn Boys in Nijkerk.

Scoreverloop:
1-0 John Lubbers
1-1 Ewijk
2-1 Arsenin Rodriguez
2-2 Ewijk 

Rust: 
2-3 Ewijk
3-3 Arsenin Rodriguez
3-4 Ewijk

Opstelling Excelsior:
Ruud Kreijkes, Jos Kreijkes, Arsenin Rodriguez, Gerald Keizer, Rene Dangremond, John Lubbers, Agassi Derluan
Coach: Murat Yerlikaya
Grensrechter: Daan Kreijkes
 

Kalender icoon vrijdag 8 januari 2010 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers