Presentatiegids Excelsior’31 bij beste drie van Nederland

Presentatiegids Excelsior’31 bij beste drie van Nederland

Bron: klik hier 
Voor een impressie van de Excelsior'31 presentatiegids seizoen 2009/2010, klik hier

OOSTERWOLDE - Op de jaarvergadering van de BZV (Belangenorganisatie van Zaterdagvoetbal Verenigingen) heeft VSCO’61 de Gulden Gids Award van het seizoen 2009-2010 in ontvangst mogen nemen.

Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt voor de beste presentatiegids van het seizoen. VSCO’61 liet bij de eindverkiezing de andere genomineerden, BVV Barendracht en Excelsior’31, achter zich.
 

Lammert Vlieger, erelid van VSCO’61, heeft namens de vereniging de bijbehorende oorkonde overhandigd gekregen uit handen van Kees van Kesteren.

Kees verzorgt de PR voor de BZV en is tevens voorzitter van de jury, die verder bestaat uit de voorzitter van de BZV Jaap Bisschop en bestuurslid Henk van der Pol.

Kees prees Lammert als initiator van de gids, eerste voorzitter van de presentatiegidscommissie en stuwende kracht, die door zijn perfectionisme de gids naar het huidige hoge niveau heeft getild.
 

Jaap Bisschop noemde de presentatiegids van VSCO’61: ‘een feestje om te lezen, die duidelijk maakt dat VSCO’61 een vereniging met een ziel is en beantwoordt aan haar doelstelling een gids voor de hele vereniging te willen zijn, die je nog regelmatig even terugpakt.’

Lammert sprak in zijn dankwoord de trots uit voor de vele vrijwilligers die de presentatiegids jaarlijks mogelijk maken.
 

Spreker op de jaarvergadering was bondsvoorzitter Michael van Praag. In zijn zeer onderhoudende speech noemde hij het amateurvoetbal de basis van de KNVB.

Met zijn komst onderstreepte hij nog eens zijn belofte bij zijn aanstelling niet alleen een voorzitter voor het betaald voetbal te willen zijn.

Uiteraard greep de delegatie van VSCO’61 deze kans aan om hem een exemplaar van de presentatiegids te overhandigen.

Mailadressen en telefoonnummers zijn uitgewisseld en Michael deed de toezegging indien mogelijk VSCO’61 eens met een bezoek te vereren. 



Eén van de items in de Excelsior'31 presentatiegids, 'de vrouw achter de voetballer'. In dit geval, Brechtje Fernandez Hesselink.

De presentatiegids is mede mogelijk gemaakt dankzij de inzet van Leon Simons, Bert Bosschers en Hans v/d Stouw (Bandwerk).

Kalender icoon zondag 10 januari 2010 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers