Excelsior'31 genadig voor VVOG (5-1)

Excelsior'31 - VVOG 5-1 (1-1) - duel werd gespeeld in Oosterenk stadion, van FC Zwolle

04. 1-0 Ten Hoeve
22. 1-1 Martijn Blom
61. 2-1 Janssen
67. 3-1 en 80. 4-1 Davina
85. 5-1 Özkök

Opstelling Excelsior’31
1e helft: Kok, Siemelink, Lamberink, Zwollo, Van Pijkeren, Isa, (Gerald) Ten Hove, Davina, Janssen, Ten Hoeve en Van Zundert

2ehelft:

Calkhoven, Smids, Lamberink. (60. Zwollo), Lubbers, Van Pijkeren, Siemerink, Brugge, Davina, Janssen (71. Gerald ten Hove), Ten Hoeve en Özkök

Scheidsrechter: Menno Hof
Toeschouwers: 100

Excelsior'31 heeft zaterdagavond een oefenwedstrijd (in het Oosterenkstadion van FC Zwolle) tegen zaterdag 1e klasser VVOG (Harderwijk) met 5-1
gewonnen.

Voor rust ging het duel nog redelijk gelijk op, al kreeg Excelsior'31 wel de nodige doelkansen. Alleen Niels ten Hoeve vond het net, ruim een kwartier later scoorde Martijn Blom echter de gelijkmaker.

Tijdens de rust paste coach Dennis Demmers maar liefst 6 wissels toe en werd ook aan VVOG zijde flink gewisseld. Excelsior'31 had vanaf dat moment  geen kind meer aan de Harderwijkers en liep free-wheelend uit naar een 5-1 eindstand.

Met wat meer precisie hadden er dat probleemloos een aantal méér (dan 5) kunnen zijn, maar toch.

Excelsior'31 speelt maandag 18 januari een oefenduel tegen  BVO FC Emmen. Het duel op kunstgras (bij DETO) begint om 20.15 uur.

Klik hier voor een overzicht voor alle oefenwedstrijden van het 1e, 2e, 3e en A1.