Minimale oefenzege Excelsior'31 tegen FC Zutphen (3-2)

Minimale oefenzege Excelsior'31 tegen FC Zutphen (3-2)

foto: het was koukleumen in Bornerbroek, voor de meegereisde supporters...Klik hier voor 149 foto's...



Excelsior’31 – FC Zutphen 3-2 (3-0)
03. 1-0 Davina
13. 2-0 Brugge
27. 3-0 Ten Hoeve
65. 3-1
83. 3-2

Opstelling Excelsior’31:
Loohuis, Smids, Zwollo, Lubbers (46. Gerald ten Hove), Van Zundert, Davina (65. Leferink), Siemerink, Isa, Janssen (Brugge),Ten Hoeve en Brugge (46. Rob ten Hove)

Scheidsrechter: Henk Damkat

Excelsior’31 heeft zaterdagmiddag een oefenwedstrijd tegen zaterdag 1e klasser FC Zutphen met 3-2 gewonnen. Qua uitslag op het eerste oog een ‘nipte’ overwinning, maar het spelbeeld was 70 minuten lang bepaald ánders.



Excelsior’31 had in feite lange tijd geen kind aan de Hanzestadbewoners, opende de score reeds in de 3e minuut, middels Niek Davina. Kon vervolgens doen en laten wat het wilde. Na een half uur spelen leidde het dan ook met duidelijke cijfers, 3-0.



Niels ten Hoeve scoorde Excelsior's 3e treffer...

In de rust werd er aan beide kanten flink gewisseld, wat de wedstrijd niet echt ten goede kwam. Halverwege de 2e helft ‘kakte’ het duel dan ook behoorlijk in en was het FC Zutphen dat de ‘anschlusstreffer’ wist te scoren, 3-1.

Het leidde een heus mini-offensief in van de Zutphenaren. Dat de bezoekers luttele minuten voor tijd zelfs de 3-2 konden aantekenen mag Excelsior’31 zich dan ook aanrekenen.



Wanneer je het grootste deel van de wedstrijd dermate domineert, zou je in feite niet meer in de problemen mogen komen. Maar enfin, daarvoor was het dan ook een oefenwedstrijd…



Arbiter Henk Damkat lijkt verrast door de vliegende tackle van Dylan Siemerink...


De tegenstander van Excelsior'31 in de eerstvolgende (district)bekerronde is IJVV geworden. Het versloeg IJsselstreek vanmiddag met maar liefst 13-1...

De uitslagen in de Hoofdklasse C, van zaterdag 23 januari:

Kalender icoon zaterdag 23 januari 2010 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers