Fabuleuze slotfase geeft de doorslag bij (1-3) oefenwinst van Excelsior'31 op Quick'20

Opstelling Excelsior'31:
Kok, Schooten (46. Siemelink), Zwollo, Lamberink (73. Van Zundert), Van Pijkeren (46. Lubbers), Brugge, Siemerink, Davina, Ten Hoeve, Leferink (63. Stegeman) en Özkök.

Quick'20 - Excelsior'31
04. 0-1 Leferink
19. 1-1 Gouriye
72. 1-2 Ten Hoeve
84. 1-3 Brugge

Klik hier voor de samenvatting, met dank aan Thijs Nieuwenhuis

Excelsior'31 heeft dinsdagavond in Oldenzaal een oefenwedstrijd tegen het gelouterde Quick'20 met 1-3 gewonnen.

De Rijssenaren kwam al na 4 minuten op voorsprong, uit een corner van Niek Davina, die door een volkomen vrij staande Niki Leferink genadeloos tegen de touwen werd gekopt, 0-1.

Een kwartier later leidde miscommunicatie in de laatste linie bij Excelsior'31 tot de gelijkmaker van Quick'20, door de volgend seizoen voor Spakenburg uitkomende Gouriye, 1-1.

Na rust was het met name voor het handjevol toeschouwers koukleumen geblazen en viel er ogenschijnlijk niet veel meer te genieten.

De 19-jarige Marco Stegeman had een prima invalbeurt, hij kwam in het veld voor Niki Leferink. Stegeman stond aan de basis van de 1-2 en legde de bal panklaar voor Niels ten Hoeve. Voor de Almeloër was scoren vervolgens een peulenschilletje, 1-2.

Het laatste kwartier was smullen geblazen, van Excelsior'31 zijde.

Vreemd genoeg was een groot deel van het publiek reeds onderweg naar huis... Zij liepen daardoor de mooiste fase van de wedstrijd mis!

De 3e treffer was dan ook om in te lijsten. Een aanval over tenminste 4 schijven werd doeltreffend afgerond door Sjors Brugge, die dit keer het vizier op loepzuiver had staan.

Een geluk voor de vroege-huiswaarts-keerders dat deze weergaloze aanval in de samenvatting voorkomt....