Excelsior'31 plichtmatig bekerronde verder (3-1)

62. 2-1 Buikema
84. 3-1 Leferink

Opstelling Excelsior'31:
Fernandez Hesselink, Siemelink, Zwollo, Lamberink, Van Pijkeren, Brugge (70. Stegeman), Isa, Özkök (59. Smids), Ten Hoeve, Leferink en Janssen

Excelsior'31 heeft zich met een 3-1 overwinning op 2e klasser IJVV geplaatst voor de volgende KNVB districtbekerronde.

Voor rust werd het publiek vermaakt met een golf van aanvallen van de thuisploeg en volgden er legio doelkansen. De trekker werd echter 'slechts' twee keer 'met scherp' overgehaald. Dat Niki Leferink's poging tot een 'Panenka' penalty zag stranden hielp al evenmin.

Na rust was het verval van Excelsior'31 fnuikend te noemen. Tekenend was het balverlies van Brugge dat de (enige) tegentreffer van de IJsselmuidenaren inleidde.

Korte tijd dacht IJVV zelfs voor een stunt te kunnen zorgen, totdat Niki Leferink aan alle onzekerheid een einde maakte met zijn 2e treffer van de avond, 3-1.

In de volgende ronde wacht opnieuw een thuisduel, maar dan tegen Go Ahead Kampen.