Vrijwilligersbank Excelsior’31

Vrijwilligersbank Excelsior’31

Mededeling van het Excelsior’31 bestuur:

‘We zijn van plan een vrijwilligersbank binnen onze vereniging op te zetten. De vereniging groeit en het wordt steeds moeilijker om voor alle taken en functies in de vereniging iemand te vinden.

We gaan een vrijwilligersbeleid opzetten, waarbij we het aantrekkelijker willen maken voor de mensen om iets voor onze vereniging te doen.

Om het geheel werkbaar te houden zal een ieder iets minder en zullen we met ons allen iets meer moeten doen.

Dit kan als we alle taken en functies binnen de vereniging in kaart brengen en duidelijk aangeven wat een functie inhoudt en wat er van iemand verwacht wordt.

We moeten ervoor waken dat functies te zwaar worden en dat de werkzaamheden leuk blijven om te doen. We moeten er met ons allen plezier aan beleven.

Tevens willen we een overzicht hebben van welke vacatures er binnen welke afdeling van de vereniging zijn.

Uitgangspunt voor vrijwilligerswerk binnen s.v. Excelsior ’31 is dat iedereen die verbonden is aan de club iets kan en/of wil doen voor onze vereniging.

We hebben een aantal mensen bereid gevonden een vrijwilligersbank op te zetten, nl. Evelien Zandvoort, Dick Eertink en Eddy Woudenberg (tijdelijk).

Ze gaan in Sportlink (een database programma van de KNVB) een overzicht opzetten met daarin enerzijds de leden van de vereniging en anderzijds de functies en taken binnen de vereniging.

Ze zijn van plan een (bel)team te formeren dat elk lid zal benaderen om te vragen, wat hij of zij voor de vereniging zal willen doen.

Ook nieuwe leden (en hun ouders) zullen benaderd worden om aan te geven welke functie ze eventueel willen vervullen.

We verwachten van u allen de volledige medewerking.

Het bestuur.

Kalender icoon dinsdag 30 maart 2010 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers