Kok, Smids, Zwollo, Lubbers, Lamberink, Davina, Isa, Brugge, Özkök (87. Van Zundert), Ten Hoeve en Chengachi (70. Janssen)

Eulink, Kloetstra, Oosterkamp, Haandrikman, Axwijk, Lukens, Kamps, Etamadi (14. Nieboer), Mulder, Pannekoek en Van der Slot

Rode kaart: Ahannach (PKC’83)

Bijzonderheden: geel en rood voor PKC'83 coach Alami Ahannach (hij betrad het speelveld)

Excelsior '31 wint met 1-0 van PKC '83
bron: klik hier

RIJSSEN - Dankzij een 1-0 overwinning op PKC '83 blijft Excelsior '31 de belangrijkste kandidaat voor het kampioenschap. Vlak na rust, in de 48e minuut, scoorde Karim Chengachi het winnende doelpunt.

De wedstrijd viel op door veel balverlies aan beide kanten. De eerste kans voor Excelsior deed zich al voor in de 5e minuut van de wedstrijd, maar John Lubbers schoot net naast.

In de tweede helft zag het er even naar uit dat het bij 1-0 zou blijven, maar PKC zetten tegen het eind een slotoffensief in waar verschillende kansen uit voortkwamen.

Goed keeperswerk van Arjan Kok hield Excelsior echter op voorsprong.