Kampioensreceptie Excelsior'31 druk bezocht

Kampioensreceptie Excelsior'31 druk bezocht

foto: KNVB afgevaardigde Henk Rovers overhandigde alle individuele spelers van Excelsior'31 een kampioensmedaille, daarnaast was er een oorkonde voor aanvoerder Niki Leferink.



Woensdagavond hield Excelsior'31 de kampioensreceptie, voor genodigden. Een evenement dat een volle kantine opleverde, met tal van sprekers die de kampioenen van Excelsior'31 1 en 2 de loftrompet staken.



Erelid Willem Markvoort feliciteert Excelsior'31 coach Dennis Demmers met de titel én de Rinus Michels Award

Zo ook de voorzitter van de Oostelijke amateurtak van de KNVB, Henk Rovers. Hij bleek zijn huiswerk meer dan uitstekend gedaan te hebben, zo gaf hij een analyse van het fenomeen 'rood', in de clubkleuren van Excelsior'31.

Ook was hem niet ontgaan dat de reserves van Excelsior'31 - net als de grote broer - verwikkeld zijn in de race om het landskampioenschap, maar daarnaast ook nog eens de finale van de KNVB districtsbeker spelen. Een detail waar de ceremoniemeester 'even' aan voorbij ging, overigens...



Henri van Beek, voorzitter van WHC, was zoals van hem verwacht mag worden uiterst humoristisch en complimenteus voor Excelsior'31 en sprak zijn welgemeende dank uit aan vriend en collega voorzitter Lamber Voortman, voor het traditioneel 'inleveren' van de punten, aan 'zijn' kluppie WHC...

Verder werd Excelsior'31 coach Dennis Demmers in het zonnetje gezet, dit naar aanleiding van het winnen van de prestigieuze Rinus Michels Award, een prijs voor de beste coach bij het amateurvoetbal, gekozen door een 1000-tal collegae.



In zijn speech gaf de Colmschater te kennen 'uiteraard' blij te zijn met deze prijs, maar zich terdege te beseffen dat Excelsior'31 hem er na het vorig (teleurstellend verlopen) seizoen zomaar 'uit' had kunnen knikkeren. Met als gevolg dat hij dit seizoen de Rinus Michels Award nooit zou hebben kunnen winnen. 'Zo realistisch moet je absoluut zijn', concludeerde Demmers.

Ook aanvoerder Niki Leferink kreeg de microfoon in de handen gedrukt en sprak, net als Demmers, een woord van dank uit aan het super-enthousiaste team van D.A.C. Ons Erf, met daarin coryfeeën als o.a. Ryan Eertink, Jan Veneklaas, Remco van de Maat en Arno Dijk, die het wassen en vouwen van de wedstrijd- en trainingskleding verzorgen, bij Excelsior'31.

'Grote klasse', aldus Leferink.


  
Klik hier (in HD-kwaliteit!) voor de kampioensfoto's...


Kalender icoon woensdag 19 mei 2010 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers