(Bestel nú!) W.K. producten 'De Sterkerij' opbrengst deels naar Stichting 'Annemieke's Children Foundation'

(Bestel nú!) W.K. producten 'De Sterkerij' opbrengst deels naar Stichting 'Annemieke's Children Foundation'



Ryan Eertink en Mzo Mzimela, begeleider van een aantal projecten van de Stichting 'Annemieke's Children Foundation', in Zuid Afrika.

RIJSSEN - 'De Sterkerij' in Rijssen verkoopt tijdens het W.K. in Zuid-Afrika tal van producten, waarvan de opbrengst voor een substantieel deel naar het goede doel zal gaan. Om precies te zijn de Rijssense Stichting ‘Annemieke’s Children Foundation’, die haar werkterrein met name in Zuid-Afrika heeft!

Een van die vele W.K. producten is de heerlijke ‘WK Oranje (slagroom) boomstam’ (5-6 personen), voor een prijs van slechts 5 euro.



Deze WK taart is speciaal voor De Sterkerij vervaardigd door Bakkerij Sanderman. De medewerkers van De Sterkerij komen het ook nog eens GRATIS bij u aan huis bezorgen! Bestellen kan nu al! Via tel. 0548 - 543 859 of email info@desterkerij.nl



Daarnaast is er tijdens het W.K. een heerlijk, vers W.K. broodje (gezond) te verkrijgen, voor slechts 2,75 euro. En een broodje kiprollade (met een frisse curry-spread), voor slechts 3 euro. Ook is het mogelijk luxe hapjes te bestellen, bij De Sterkerij. Kosten: 50 cent, per stuk.



Vrijdag 18 juni is een bijzondere dag voor De Sterkerij, dan gaat de volledige omzet van de dag van De Sterkerij naar het goede doel, oftewel ‘Annemieke’s Children Foundation’.

Bezoek de website van De Sterkerij, http://www.desterkerij.nl/ Bezoekadres ‘De Sterkerij’, Enterstraat 200 in Rijssen.

De Stichting ‘Annemieke’s Children Foundation’ geeft kansarme jongeren in Zuid-Afrika een toekomst! In 2003 vertrok de Rijssense Annemieke van Pijkeren- Eertink voor een bezoek aan het Zuid-Afrikaanse Pietermaritzburg, om op locatie hulp te bieden aan dakloze jongeren, die geen hoop op een toekomst hadden.

Samen met Zulu-collega Mzo Mzimela werd door Annemieke Eertink (inmiddels Van Pijkeren - Eertink) het ene na het andere hulpproject op gezet. Na de opstartfase bood de stichting hulp aan ca. 70 kinderen en jongeren. Amper 7 jaar later zijn er dat maar liefst 600 tot 1000 kinderen, jongeren en volwassenen. Men mag daarom gerust van een succesvol project spreken!

De volgende projecten zijn inmiddels ‘operatief’:
* Aids-voorlichting op scholen en in krottenwijken
* Een zgn. streetteam dat contacten legt met straatkinderen, met als doel ze van de straat te halen
* Voetbaltrainingen en wedstrijden, voor straatjongens
* Naschoolse opvang en maaltijden voor kinderen uit krottenwijken
* Community-centra die overdag open staan voor zowel ouders als kinderen
* Trainingen voor jongeren en volwassenen over hygiëne, HIV, Aids, normen en waarden, opvoeding etc.
* Back To school Project.

Eind 2010 is de verwachting dat er een dagopvang voor gehandicapte kinderen en jong volwassenen gerealiseerd is.

Zonder sponsoring is een dergelijk project onmogelijk.

U kunt zich hiervoor aanmelden bij de ‘Annemieke’s Children’s Foundation’, p/a Annemieke Van Pijkeren-Eertink, Zeven Peggenweg 5 in Rijssen, tel. 0548 - 515804 of mobiel 06 – 188 58 455.

Mailen kan ook: annemiekevanpijkeren@gmail.com





Kalender icoon dinsdag 8 juni 2010 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers