Bekeroverwinningen Excelsior'31 B1 en E1

Woensdagavond zijn er een aantal KNVB districtsbekerwedstrijden gespeeld, door Excelsior'31 jeugdteams.

Ties ten Barge, terug van 4-seizoenen De Graafschap

Zo versloeg B1 Lemelerveldveld B1 met 2-0 (klik hier voor 61 foto's (copyright www.excelsior31.nl) en was E1 met 3-2 te sterk voor s.v. Enter E1

Jur Pol opende de score voor B1, tegen Lemelerveld B1

Nick Haase scoorde B1's 2e treffer...

s.v. Enter E1 - Excelsior'31 E1 2-3

Excelsior'31 E1 speelde tegen s.v. Enter E1 zijn tweede bekerwedstrijd. De eerste was al gewonnen met 2-1 en omdat Enter van de andere tegenstander had gewonnen, kon Excelsior goede zaken doen.

De wedstrijd: Excelsior'31 begon een beetje afwezig aan de wedstrijd. Het leek alsof de spelers in slow motion speelde. De ballen werden niet strak ingespeeld en de vrije man werd elke keer overgeslagen. Toch kwamen we op een 1-0 voorsprong door Frank. Na de goal veranderde ons spel niet. Het bleef slordig, waardoor ook Enter kansen kreeg. Hiervan benutte Enter er vlak voor rust 1 van.

In de rust werd aangegeven dat we sneller en strakker de bal moesten rond spelen. Dit werd direct opgepakt door de jongens. De tweede helft startte voortvarend en we kwamen al snel op voorsprong. Weer was het Frank die de scoorde. Nu bleven we goed voetballen, waardoor we de voorsprong konden uitbouwen naar 1-5, door goals van Frank, Jarnick en Sven.

Doordat we de vrije man bleven zoeken, kregen we nog genoeg kansen op meer doelpunten. Helaas bleef de teller steken op 5. sv Enter scoorde vlak voor het einde nog wel tegen. Eindstand 2-5 in het voordeel van Excelsior'31 E1.

Al met al toch een redelijk goede 2e helft. De eerste helft was vrij langzaam. Je kan merken dat de scholen weer begonnen zijn. Hierdoor zijn de jongens wat meer afwezig!

Zaterdag staat onze derde en laatste poule-wedstrijd voor de beker op het programma. Dan spelen we uit tegen Holten E1. Bij winst heeft Excelsior'31 E1 zich geplaatst voor de volgende ronde!