Zaalvoetballers Excelsior’31 niet in ’t Hoekje waar de klappen vallen

Maandagavond hebben de futsallers van Excelsior hun eerste overwinning van het seizoen behaald. In Oldenzaal werd ’t Hoekje met 6-8 verslagen.  Na een goede eerste helft, waarbij Excelsior met een 2-4 voorsprong ging rusten, kreeg Excelsior het in de tweede helft moeilijk, maar bleef het uiteindelijk toch overeind.

Deze wedstrijd werd gespeeld in het kader van het bekertoernooi, waarin Excelsior nu een keer heeft verloren en een keer heeft gewonnen. Volgende week donderdag valt de beslissing in de Reggehal tegen ZVO Schutte uit Ommen.

Excelsior begon goed aan de wedstrijd en het was John Lubbers die fel van leer trok. Met drie doelpunten drukte hij zijn stempel op de eerste helft. ’t Hoekje was veelal in balbezit, maar Excelsior sneed met messcherpe counters door de verdediging van de thuisploeg. Ook verdediger Jos Kreijkes maakte een knappe goal.

In de tweede helft zette ’t Hoekje druk op de verdediging van Excelsior. Regelmatig moest keeper Ruud Kreijkes de gang naar het net maken voor een tegentreffer. Doordat Excelsior echter zelf ook bleef scoren, werd de eerste overwinning van het seizoen een feit. Grote man in de tweede helft was supertalent Agassi Daneljan, die een zuivere hattrick scoorde.

Volgende week donderdag speelt Excelsior thuis tegen  ZVO/Schutte Informatisering uit Ommen om 20 uur in de Reggehal. De week erop begint de competitie met een thuisduel tegen ZVD/Koopman Mode 1 uit Denekamp.

Doelpuntenmakers Excelsior:
John Lubbers 4x
Agassi Daneljan 3x
Jos Kreijkes

Selectie Excelsior'31:
Ruud Kreijkes (keeper), Alidus ter Harmsel, Agassi Daneljan, John Lubbers, Gerald Keizer, Sander Kwintenberg, Jos Kreijkes.
Coach: Murat Yerlikaya
Grensrechter: Daan Kreijkes