Duel Excelsior'31 2 - SDVB 2 bij rust gestaakt (blessure scheids)

Excelsior'31 2 - SDVB 2 0-2 (rust) - gestaakt vanwege een blessure van de scheids...

Startopstelling Excelsior'31 2:
Alex Calkhoven, Adrian Kwintenberg, Harald Eertink, Johan Wessels, John van Pijkeren, Nigel Michels, Gerald ten Hove, Arnoud Baan, Dylan Siemerink, Maarten Smit, Gerald Janssen

Bank: Jelte van der Berg, Bart Slagman, Lourens Smids.
Geblesseerd: Wim Oosthoek

Excelsior'31 2 heeft vanmiddag een niet al te beste beurt gemaakt tegen 'het altijd lastige' SDVB 2. De Barnevelders, de laatste jaren allesbehalve een 'eitje' voor Excelsior'31 2, kwamen bepaald gelukkig op voorsprong dankzij een black-out van goalie Alex Calkhoven. Die schatte een gevaarloze inworp van SDVB verkeerd in en gaf daarmee de Barneveldse aanvaller een buitenkansje om de score te openen, 0-1.

Excelsior'31 2, dat aanvallend nauwelijks voeten aan de grond kreeg, had het moeilijk met de bezoekers. Die kwamen zelfs op een 0-2 voorsprong, waarbij Excelsior'31 2 er verdedigend bepaald beroerd uit zag.

Sterker nog, bij de 2e paal stond een aantal SDVB'ers zo vrij als een vogel om de hoek uit te zoeken.

Zoals gezegd, het was niet de dag van Excelsior'31 2. Helemaal niet toen bleek dat de arbiter moest opgeven, bij rust. Hij was halverwege al eens behandeld door Excelsior'31 2 verzorger Hennie In't Hof, maar bleek na 45 minuten absoluut niet verder te kunnen.

Een vervanger werd op korte termijn niet gevonden, reden waarom het duel één dezer dagen uitgespeeld zal worden, vanaf minuut 46...