Zonder scheidsrechter... géén voetbal!

Zonder scheidsrechter... géén voetbal!



Zaterdag 29 januari 2011 hoopt Eric Braamhaar (in samenwerking met de KNVB) van 10.00 tot ca. 12.30 uur in de businessruimte van Excelsior'31 een presentatie te verzorgen, over het functioneren van scheidsrechters in het algemeen en het werven van nieuwe vereniging- cq. clubscheidsrechters in het bijzonder.  



‘Scheidsrechters: je hebt ze gewoon hard nodig !’ is geen loze kreet, maar bittere realiteit. Te vaak komt het nog voor dat er niet voldoende (gekwalificeerde) scheidsrechters beschikbaar zijn om een wedstrijd te leiden, met alle gevolgen van dien.

Excelsior'31 nodigt daarom alle geïnteresseerde leden (met name in de leeftijdscategorie van 16 jaar en ouder!) van harte uit om deze presentatie bij te wonen en zich op te geven voor de Basis Opleiding Scheidsrechters (BOS).



Deze opleiding zal in het voorjaar van 2011 worden gehouden. Aanmelden kan nú al: neem contact op met coördinator scheidsrechterszaken Harry Averesch. E-mail averesch@solcon.nl

N.B.: bij voldoende deelname wordt de opleiding bij Excelsior'31 in het clubhuis verzorgd, dus: gewoon doen! Excelsior heeft jullie hard nodig !  

Zet deze datum alvast in je agenda !  



Scheidsrechters: je hebt ze hárd nodig !
Kalender icoon woensdag 17 november 2010 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers