Van de bestuurstafel: wervingsactie V.I.

Van de bestuurstafel: wervingsactie V.I.

Door het weekblad Voetbal International is de afgelopen weken onder onze leden een wervingsactie gehouden voor nieuwe abonnees. Excelsior'31 kreeg voor iedere nieuwe abonnee een bal kado. 

Omdat wij als bestuur door miscommunatie niet vooraf van deze actie op de hoogte waren - en er vanuit onze leden een aantal negatieve reacties kwamen - hebben we besloten om VI te vragen deze actie te beëindigen.

Dit omdat deze actie heel erg veel leek op de actie van voetbalblad 'Elf' van enkele jaren geleden, waarbij we als bestuur hebben aangegeven dat we dit nóóit meer wilden.

De actie is inmiddels door Voetbal International beëindigd. Wel krijgt Excelsior'31 binnenkort een aantal ballen kado, omdat deze actie voor VI tot op heden redelijk succesvol verliep.

Mogelijk zijn er in de toekomst andere acties in samenwerking met Voetbal International te verzinnen, want periodiek - zoals de afgelopen (over de thuiswedstrijd tegen Capelle) - besteedt dit voetbalblad ook de nodige aandacht aan onze vereniging.

Maar dan zullen het wel acties moeten zijn waarvoor we als vereniging zelf het initiatief nemen, of waar we in ieder geval achter kunnen staan.

Het bestuur van Excelsior'31.
Kalender icoon woensdag 1 december 2010 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers