Excelsior'31 verliest oefenduel van WHC (2-4)

38. 2-1 Dennis Rosink
45. 2-2 Denis Mahmudov (archieffoto)
rust
2-3 en 2-4 Denis Mahmudov

Traditioneel vallen er bij duels tussen Excelsior'31 en WHC véél doelpunten. In het oefenduel van vanavond was dat niet anders. WHC nam al vroeg in het duel op kunstgras (van Be Quick'28, in Zwolle) de leiding. Het duurde ruim 20 minuten voordat Kevin Aman beide partijen weer in evenwicht bracht, 1-1.

Excelsior'31 had in beide helften het meerdere van het spel, waar de Wezepers met name gevaarlijk waren via de counter. Middels Dennis Rosink kwamen de rood/witten op voorsprong, 2-1. Het was de fréle balkunstenaar Denis Mahmudov die er persoonlijk voor zorgde dat beide ploegen met een 2-2 ruststand de kleedkamers op konden zoeken.

Dat deed Mahmudov na rust nog twee keer dunnetjes over, waarmee hij de eindstand van 2-4 op het scorebord zette. Het moet gezegd, ook na rust dicteerde Excelsior'31 het spel en was WHC met name levensgevaarlijk op de counter. En was bepaald doeltreffender dan de rood/witten, mag de conclusie zijn, met een 2-4 eindstand.

Arbiter Wim Weering (uit Zwolle) vond het na 80 minuten welletjes en blies het oefenduel vroegtijdig ten einde...

Opstelling Excelsior'31: (voor rust)
Kok, Siemelink, Bartelds, Lubbers, David, Rosink, Isa, Davina, Michels, Aman, Chengachi

Opstelling Excelsior'31: (na rust)
Remie, Siemelink, Zwollo, Bartelds, Gerritsen Mulkes, Rosink (Chengachi), Isa, Özkök, Nahrwold, Aman en Leferink