Mutaties in 1e elftalselectie van Excelsior’31

Mutaties in 1e elftalselectie van Excelsior’31

De Technische Commissie van Excelsior’31 heeft de contracten verlengd met 1eelftal selectiespelers Arjan Kok, Maurice Bartelds, Bunyamin Özkök, Wim Oosthoek, Maarten Smit en Michel Gerritsen Mulkes. Laatstgenoemd 3-tal heeft zijn roots in de Excelsior’31 jeugdopleiding.

Aan het eind van dit seizoen wordt afscheid genomen van John Van Pijkeren (hij stopt bij de 1e elftalselectie vanwege gewijzigde werkomstandigheden en de reisafstand Utrecht – Rijssen.) Alex Calkhoven stopt vanwege privé-omstandigheden en gaat lager spelen.

Niki Leferink heeft besloten te stoppen met het voetballen op Topklasseniveau en neemt eveneens afscheid, aan het eind van het seizoen. Michel van Zundert heeft reeds in de achterliggende periode (in goed overleg) besloten te stoppen bij Excelsior’31, vanwege gewijzigde werk- en privéomstandigheden. 

Daarnaast vertrekken assistent-trainers Harry Warmelink en Rico ten Hag aan het eind van het seizoen, bij Excelsior’31. Als opvolger is John Gielink aangetrokken. John is o.a. oud-speler van HSC’21 (van de ‘lichting’ Looms, Sepp, Visser, Dikken etc.) en momenteel trainer van Rood Zwart 1 (Delden). John Gielink is in het bezit van het trainersdiploma TC2 en momenteel in de afrondende fase van TC1.

Daarnaast is Patrick Wolbers aangetrokken als keeperstrainer. Patrick is de opvolger van Arjan Schipper, die op dit moment nog in overleg is met de TC jeugd van Excelsior'31, om zich volledig te richten op zijn functie als jeugdkeepertrainer. Patrick Wolbers is oud- reservedoelman van Go Ahead Eagles, Veendam, Heracles Almelo en HHC Hardenberg.  Kalender icoon maandag 3 januari 2011 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers