Zaalvoetballers Excelsior’31 winnen uitduel bij PFC/IntersportJonker

Zaalvoetballers Excelsior’31 winnen uitduel bij PFC/IntersportJonker

Vrijdagavond hebben de futsallers van Excelsior’31 de uitwedstrijd bij PFC met 4-2 gewonnen. In Apeldoorn was Wim Brinks de grote man met drie treffers. Oorzaak hiervan was waarschijnlijk dat zijn complete aanstaande schoonfamilie op de tribune zat. Overwogen wordt nu ook om deze mensen voor elke wedstrijd vrijkaarten te geven.

Voor deze wedstrijd stond Excelsior op de achtste plaats en PFC op de derde plaats. Doordat Gerald Keizer zes weken uit de running zal zijn door een bovenbeenblessure, kon trainer Murat Yerlikaya de stoute schoenen weer aantrekken en fungeerde hij als trainer/speler. Excelsior begon sterk aan de wedstrijd en het was John Lubbers die middels zijn specialiteit, de directe vrije trap, de 0-1 op het bord zette.

Nadat PFC hun eerste mogelijkheid direct verzilverde werd er met een 1-1 stand gerust. Na de rust was het Wim Brinks die de lakens uitdeelde. Met drie kogelharde schoten hielp hij Excelsior aan de eerste overwinning van 2011. Door deze 4-2 zege sluit Excelsior weer aan bij de middenmoot. Als het de wisselvalligheid achter zich kan laten, kan er nog veel gebeuren deze competitie, aangezien er nog veel thuiswedstrijden op het programma staan.

Komende maandag speelt Excelsior uit tegen DZVV/Koopman Mode in Denekamp. Volgende week donderdag 20 januari wacht de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe jaar. Om 20 uur is dan koploper Gonemo uit Winterswijk de tegenstander in de Reggehal.

Selectie Excelsior:Daniel Japes (keeper), Alidus ter Harmsel,  John Lubbers, Michael Mirza,Wim Brinks, Agassi Daneljan.
Coach: Murat Yerlikaya
 

Kalender icoon maandag 10 januari 2011 / Zaal

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers