Zaalvoetballers Excelsior’31 pakken verdiend punt in Denekamp

Maandagavond hebben de zaalvoetballers van Excelsior met 3-3 gelijk gespeeld tegen DZVV Koopman Mode. Door deze uitslag behoudt Excelsior haar ongeslagen status in 2011 en is het klaar voor de topper volgende week tegen Gonemo/Redox

Nadat vorige week vrijdag al de uitwedstrijd tegen PFC was gewonnen, stond er deze maandagavond opnieuw een uitwedstrijd gepland door de KNVB. In Denekamp was het Jos Kreijkes die zich onderscheidde; met twee treffers zorgde hij voor een voorsprong met de rust van 1-2.

Na de rust zette DZVV aan en kwam het op een 3-2 voorsprong. Na een gele kaart speelde Excelsior de man-meer-situatie vakkundig uit en was het Murat Yerlikaya die de gelijkmaker tegen de netten joeg.

Volgende week donderdag 20 januari wacht de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe jaar. Om 20 uur is dan koploper Gonemo uit Winterswijk de tegenstander in de Reggehal.

3-3 Murat Yerlikaya

Selectie Excelsior: Ruud Kreijkes(keeper), Alidus ter Harmsel,  John Lubbers, Wim Brinks, Agassi Daneljan.
Coach: Murat Yerlikaya