Arjan Kok, Kevin Siemelink, John Lubbers (74. Nigel Michels), Maurice Bartelds, Andreas David (84. Michel Gerritsen Mulkes), Amanuel Isa (68. Dennis Rosink), Coen Zwollo, Niek Davina, Karim Chengachi, Niki Leferink en Bunyamin Özkök

Hessel Altenburg, Harm Jan Stuiver, Pieter Westra, Jeroen de Groot, Matthias Frankema, Yassine Assa, Tjeerd Korf (84. Erwin Bosma), Marco van der Heide, Age Hains Boersma, Arjen Postma en Arjen Spaan (80. Timon Rorije)

Gele kaart Flevo Boys: Pieter Westra, Tjeerd Korf en Marco van der Heide
Scheidsrechter: dhr. M.A. Roeleveld
Toeschouwers: 900

Gelijkspel voor Excelsior'31
Bron: klik hier
RIJSSEN – Excelsior’31 heeft zaterdagmiddag met 2-2 gelijk gespeeld tegen Flevo Boys. Tot twee keer toe kwam de thuisploeg op achterstand. Even zo vaak toonde Excelsior veerkracht. Karim Chengachi en Niki Leferink scoorden de Rijssense treffers.

Lange tijd kregen de bezoekers op sportpark de Koerbelt een matig duel te zien, waarin de thuisploeg controleerde, maar de gasten uit Emmeloord het meest daadkrachtig oogden.

Tien minuten voor rust kwam Flevo Boys op voorsprong door een kopbal van Age Hains Boersma. Maar zeven minuten later prijkte de 1-1 al op het scorebord.

Amanuel Isa behield het overzicht, waarna een dieptepass van Coen Zwollo fraai, via binnenkant paal, werd afgerond door Karim Chengachi (1-1).

Flevo Boys kwam na rust het felst uit de startblokken en werden vervolgens gemakkelijk in het zadel geholpen.

De Emmeloorders kwamen op voorsprong door geblunder in de Rijssense defensie. Andreas David en Maurice Bartelds maaiden over de bal, Arjen Spaan pakte het cadeautje uit (2-1).

Terwijl Flevo Boys nog in de roes van de voorsprong verkeerde, nam Excelsior direct revanche. Uit de eerste aanval uit de aftrap kopte Niki Leferink de bal knap in de lange hoek binnen (2-2).

In de veertig minuten die restten was Excelsior de bovenliggende partij, maar kwam het niet tot uitgespeelde kansen, waardoor de stand terecht bij 2-2 bleef haken.