Excelsior'31 contracteert aanvaller Robert Wilens (26) van HSC'21

Excelsior'31 contracteert aanvaller Robert Wilens (26) van HSC'21

Robert Wilens (foto website HSC'21) 

Excelsior’31 heeft zich voor volgend seizoen versterkt met aanvaller Robert Wilens (26) van HSC’21. De geboren Haaksbergenaar begon zijn voetbalcarrière in de jeugd van HSC'21.

Na een overstap naar de buren van Bon(ifatius) Boys, die al met al twee seizoenen duurde, keerde Robert Wilens terug bij HSC’21.

Erwin Looms, voorzitter van de Technische Commissie van Excelsior’31, omschrijft Robert Wilens als een balvaste nummer 9, met scorend vermogen. Een uitstekend aanspeelpunt en een speler die ‘anderen’ beter laat functioneren. ‘Je weet pas wat je mist als Robert niet mee doet’, aldus Looms.



(foto: Wim Busschers)

In dagblad TC Tubantia werd Robert Wilens ooit beschreven als iemand die een puntgave balbeheersing en lichaamscoördinatie koppelt aan snelheid.

Met Robert Wilens heeft de Technische Commissie van Excelsior’31 inmiddels de  19e contractspeler weten vast te leggen, voor de 1e elftal selectie.



Robert Wilens (links) in duel met de robuuste WKE verdediger Martijn Doldersum Kalender icoon dinsdag 8 februari 2011 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers