ARC - Excelsior'31 afgelast (wat gebeurde er verder, in de Topklasse)

Topklasse: Spakenburg loopt uit op Rijnsburgse Boys
Bron: klik hier
Spakenburg heeft goede zaken gedaan als koploper van de topklasse. Zelf won de ploeg van André Paus na een opwindende wedstrijd met 3-2 van Katwijk, terwijl Rijnsburgse Boys opnieuw punten verspeelde. Het verschil tussen de nummer één en twee is nu drie punten.

Rijnsburgse Boys kwam dus weer niet tot winst, al is een 1-1 remise tegen de nummer vier van de topklasse, Capelle, natuurlijk geen schande. De Rijnsburgers kwamen vlak voor rust via een strafschop van Bart Freke op 1-0, maar in de tweede helft had Sjoerd van der Waal vijf minuten nodig om het evenwicht te herstellen: 1-1.

Na twee nederlagen en een gelijkspel wist IJsselmeervogels eindelijk weer eens te winnen: 0-3. Bij de nummer voorlaatst Hoek was de strijd binnen 25 minuten beslist door doelpunten van Nick Kuipers en Damiano Slet. In de slotfase maakte Jasper Bolland er nog 0-3 van. Het was de eerste zege sinds 26 november.

Voor Barendrecht (3-1 tegen SC Genemuiden) was het nog een week langer geleden dat er drie punten werden behaald. De gebroeders Van Dommelen zetten de ploeg van Jack van den Berg op het winnende spoor, waarna Tabbers de 3-1 mocht maken. Volgende week gaat Barendrecht op bezoek bij Excelsior'31.

FC Lisse leverde een prima prestatie door Harkemase Boys op 1-1 te houden. Toch schoot de nummer drie van onderen niet veel op met een punt, omdat de concurrenten zelfs de volle winst pakten.

CSV Apeldoorn legde na rust HHC Hardenberg over de knie, terwijl Sparta Nijkerk bij Flevo Boys een 0-2 voorsprong verspeelde, maar toch met 2-3 aan het langste eind trok.