Topklasse dit seizoen misschien toch op televisie

Topklasse dit seizoen misschien toch op televisie

Bron: klik hier
MC Televisie gaat in april twee pilotafleveringen maken voor een nieuw programma over de Topklasse. Deze zullen binnenkort waarschijnlijk te zien zijn op een grote landelijke en diverse regionale zenders . Deze twee pilots worden gehouden bij de topklassers ARC en FC Lienden, die hebben aangegeven mee te willen werken.

Peter van der Pluijm van MC televisie heeft Topklasse.com benaderd voor een mogelijke samenwerking aan dit programma. Of dit daadwerkelijk gaat gebeuren is nog de vraag. Het wordt een praatprogramma a la Voetbal International met een presentator, een sidekick die alles over voetbal weet, een grappenmaker zoals van der Gijp en elke week een nieuwe gast, aldus van der Pluijm. Er komen 30 afleveringen welke over het hele seizoen op locatie worden opgenomen.

In eerste instantie zou Eyeworks het bedrijf van Reinout Oerlemans dit programma gaan maken. Dit is niet door gegaan omdat een aantal clubs het niet eens waren met de eisen waaraan moet worden voldoen om een (landelijke) televisie-uitzending mogelijk te maken. Voor komend seizoen worden er gesprekken gevoerd. Kalender icoon vrijdag 11 maart 2011 / Algemeen

Gerelateerd nieuws

Met passie gebouwd door: Bandwerk merkenbouwers