Excelsior'31 2 smeuïg ketsend langs rode lantaarndrager Be Quick'28 2 (6-0)

Excelsior'31 2 - Be Quick'28 2 6-0
1-0 en 6-0 Jurgen Siemerink
2-0, 3-0 en 4-0 Ketse
5-0 Dylan Siemerink

Ketse (rechts) scoorde een puntgave hattrick, voor rust. Klik hier voor 112 foto's (copyright www.excelsior31.nl)

Opstelling Excelsior’31 2:
Patrick Loohuis, Wim Westhoek, Harald Eertink, Gerrit Wessels, Ruthless Slagman, Juggel Siemerink, Jelte Berg (72. Anus Gerritsen) , Adrian Coaching King Kwintenberg, Dylan Siemerink, Arnoud Baan (75. Willard Janssen) en Good Old Gerald Janssen (72. Mpfela Calkhoven)

18. Juggel Siemerink (assist Be Quick’28) 1-0
42. Arnoud Baan (Adrian Kwintenheuvel) 2-0
50. Arnoud Baan (Wim Oosthoek) 3-0
53. Arnoud Baan (vrije trap) 4-0
64. Dylan Siemerink (assist met de lat) 5-0
68. Juggel Siemerink (assist onbekend) 6-0

Balkunstenaar Gerald Janssen heeft de bal aan een touwtje...

door Bart VanSlagman
Excelsior’31 2 heeft vanmiddag eindelijk weer eens een overwinning geboekt. Na een nederlaag tegen Berkum en een gelijkspel tegen Barneveld werd Be Quick’28 2 met 6-0 naar huis gestuurd.

Over deze uitslag zullen velen gezien de stand ook niet raar op kijken. Het moet raar lopen wil Be Quick’28 niet gaan degraderen dit jaar. Het regende kansen, op de Koerbelt. De Rijssenaren hadden maar liefst 18 doelpogingen, tegenover 5 van Be Quick’28.

Wim Oosthoek in duel met Johannes de Slooper, van BQ'28

Trainer Eshuis was na afloop dan ook tevreden over zijn manschappen: 'De draad is goed opgepakt na volgende week. Ik ben een tevreden man'. Absoluut hoogtepunt van de middag was de 2-0 van Arnoud Baan, hij verdubbelde zijn competitiedoelpunten, van 3 naar 6. Hij werd heerlijk alleen voor de uitstekende keeper van Be Quick gezet door Adrian Toivonen Kwintenberg. Arnoud Baan was wel koelbloedig voor de kist, iets waar Marcus Berg nog wat van kan leren…

'Zeg, ken jij de mosselman?'

Arnoud Baan: 'Laat Marcus maar een middagje langs komen, dan leer ik hem hoe een keeper te verschalken'. Aanvoerder Eertink speelde samen met zijn compaan Gerrit Wessels ook een degelijke wedstrijd. Toch werden ook tegen Be Quick’28 een aantal kansen weggegeven.

Verdediger Eertink is realistisch in zijn terugblik: 'Ja, dankzij keeper Loohuis houden we vanmiddag de 0. We wisten na 10 minuten spelen al wel dat het geen moeilijke middag zou worden. Toch is het dan prettig om de 0 te houden. Dat geeft de ploeg zelfvertrouwen naar volgende week.'

Volgende week wacht ons de lastige uitwedstrijd in en tegen Bennekom. Thuis werd deze ploeg verslagen met 4-1.